به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، علی اصغر انجیدنی مدیر نظارت بر درمان و اعتبار بخشی
دانشگاه علوم پزشکی مشهد صبح شنبه در جمع خبرنگاران در محل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس بررسیها هم اکنون
گردشگران سلامت از ۳۰ کشور جهان به مشهد سفر میکنند، اما بیشترین گردشگران سلامت به ترتیب از کشورهای عراق، افغانستان، ترکمنستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند.
وی تصریح کرد: باتوجه به بررسیهایی که از مداخلات درمانی در حوزه گردشگری سلامت در مشهد به دست آمده است، جدا از مداخلات درمانی که از سوی آرایشگران در حوزه گردشگری سلامت رواج دارد، برخی از همکاران پزشک نیز اقدام به انجام اعمال غیرقانونی اعم از تخلفات تعرفهای و تخلفات حرفهای میکنند.
مدیر نظارت بر درمان و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سایر دانش آموختگان گروه پزشکی هم با جازدن خود به عنوان پزشک فقط به منافع کوتاه مدت خود توجه میکنند که این اقدامات علاوه بر آسیب به بیمار، به اعتبار کشور نیز لطمه میزند.
انجیدنی افزود: مداخلات درمانی آرایشگاهها که با گردشگران سلامت نیز مرتبط است بسیار حائز اهمیت است و اکنون سازمان فنی و حرفهای افراد بسیاری را در این زمینه آموزش داده است که برای هیچکدام از آنها الزامات قانونی و زیر ساخت مناسب ایجاد نشده است که این مسئله آسیب بسیاری به سلامت مردم وارد میکند.
وی تصریح کرد: همکاران ما اعم از پزشک و پرستار و سایر دست اندرکاران باید در این زمینه دید وسیعتر داشته باشند چرا که اگر بنا داریم گردشگری سلامت به عنوان یک صنعت در این کشور بماند و رشد کند، نباید گردشگر سلامت را صرفا به عنوان یک جنس و کالا ببینیم.
وی تاکید کرد: الزامات چهارگانه نظارت بر گردشگری سلامت شامل مجوزها، نیروهای انسانی، فرآیندها و خدمات رفاهی است و هم اکنون نظارت بر گردشگری سلامت به دلیل تعدد افراد دخیل در این حوزه با چالشها و مشکلات خاصی روبه روست که باید چاره اندیشی فوری در این زمینه انجام شود.
انتهای پیام//آ. ف
تخلفات تعرفهای و حرفهای در گردشگری سلامت، به اعتبار کشور لطمه میزند