رولند کوانت، یک متخصص که عکسی از این نمودار را در توئیتر خود منتشر کرده است اعلام کرد که به نظر میرسد پردازندههای اسنپدراگون ۸۱۰، ۸۲۰ و ۸۲۵ تغییری در عملکرد نداشتهاند. حتما به یاد دارید که شکایتهای زیادی برای داغ شدن بیش از حد اسنپدراگون ۸۱۰ شد و کوآلکام ورژن دومی از آن را طراحی و تولید کرد که توسط تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند مورد استفاده قرار گرفت. در هر صورت، بسیاری از این تولیدکنندگان به این دلیل به یک نمونه قبل از ۸۱۰ یعنی به سراغ اسنپدراگون ۸۰۸ رفتند. به عنوان مثال، الجی برای تولید G۴، یکی از پرچمداران خود از اسنپدراگون ۸۰۸ استفاده کرد. این استفاده هم به دلیل این بود که شرکت کوآلکام به الجی اصرار کرد که برای تولید پرچمدار خود از اسنپدراگون ۸۰۸ استفاده کند.
مشکلاتی که برای اسنپدراگون ۸۱۰ پیش آمد، سامسونگ را مجبور کرد که برای پرچمدار آن زمان خود Galaxy S6 حتی در آمریکا هم از پردازنده اکسینوس استفاده کند و کوآلکام هم با این وجود تغییراتی را در اسنپدراگون ۸۲۰ ایجاد کرد. کوآلکام واحد پردازش Kryo خود را برای اولین بار تولید کرد و تعداد هستهها را در آن از هشت به چهار رساند.
با این وجود، این احتمال وجود دارد که نمودار رونمایی شده توسط شیائومی به درستی کشیده نشده باشد و یا شیائومی اطلاعات درستی نداشته باشد چرا که هر اسل عملکرد پردازندههای نسبت به نسل قبل خود بهبود یافته است و این نمودار این چنین نشان نمیدهد.
بیشتر بخوانید: معرفی کامل گوشیهای گلکسی A50، A30 و A10 +تصاویر
انتهای پیام/