جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: در قالب طرح شهید رهنمون ۵۰۰ تیم در مناطق محروم صعبالعبور خدمات سطح ۱ و ۲ حوزه سلامت را ارائه میدهند.
وی ادامه داد: بمباران تخریبی و شیمیایی بیمارستان فاطمه زهرا(س) سبب به شهادت رسیدن جمع زیادی از مردم و مسمومیت شیمیایی بیماران حاضر در آن مرکز درمانی شد و این روز را به عنوان روز سازمان بسیج جامع پزشکی مینامند.
احمدی با اشاره اینکه اکنون بیست و چهار سال از تأسیس سازمان بسیج جامع پزشکی میگذرد، افزود: سازمان بسیج جامع پزشکی کشور به وسیله نسل اول بهداری جنگ راهاندازی شده است و اعضای آن همگی جوانان و نخبگان علوم پزشکی هستند و این سازمان با شعار "ما به خدمت کردن محتاجیم" بنا شده است.
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ادامه داد: سازمان بسیج جامع پزشکی کشور دارای ۱۶۰ هزار عضو فعال از نخبگان پزشکی است که همه این افراد در قالب ۵۰۰ تیم مشغول به ارائه خدمات بهداشتی درمانی، آموزشی و پیشگیری در مناطق محروم و صعبالعبور هستند.
وی تأکید کرد: هر تیم جامع بسیج پزشکی سالیانه ۱۲ مأموریت در مناطق محروم و صعبالعبور انجام میدهد و عمده فعالیتشان ارائه ویزیت رایگان و خدمات بهداشتی درمانی به مردم است.
احمدی افزود: طرح شهید رهنمون از سال ۹۶ آغاز شد و تا پایان سال ۹۷، ۵۰۰ تیم پزشکی به مناطق محروم و صعبالعبور اعزام میشوند و طی ۲ سال آینده تعداد این تیمها در قالب تیم شهید رهنمون به ۲ هزار و ۵۰۰ تیم افزایش پیدا میکند و عمده فعالیتهای این تیمها در سطح ۱ حوزه سلامت یعنی اقدامات آموزشی پیشگیرانه است.
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: در اربعین امسال ۵۴ موکب درمانی در عتبات، کاظمین و سامرا به وسیله سازمان بسیج جامع پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی به زائران حسینی ارائه داده است و با تفاهمنامه با مجموعه پزشکی سازمان حج و زیارت تعدادی از اعضای بسیج جامع پزشکی به صورت داوطلبانه به زائران بیتالله حرام خدمات بهداشتی درمانی ارائه میدهند.
وی یادآوری کرد: اعضای سازمان بسیج جامع پزشکی کشور علاوهبر انجام اقدامات سطح ۱ و ۲ حوزه سلامت در زمینه فرهنگسازی نظام سلامت مبتنیبر مبانی اصیل دینی و انقلاب اسلامی فعالیتهای خوبی را انجام میدهند.
انتهای پیام/