سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قطع یارانه دارو مهم‌ترین دغدغه بیماران تالاسمی مازندران

رئیس مرکز تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: کمبود و قطع شدن یارانه دارو‌ها مهم‌ترین دغدغه بیماران تالاسمی مازندران است.

دکتر مهرنوش کوثریان رئیس مرکز تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حاشیه سمینار دو روزه ترومبوز و کاربرد‌های ضد انعقاد در گفتگو با خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: ۲ هزار و ۷۰۰ بیمار تالاسمی در مازندران زندگی می‌کنند که مهم‌ترین دغدغه کمبود دارو و قطع شدن یارانه دارو‌های آن‌ها است.

وی افزود: وزارت بهداشت در گذشته دارو‌ها اساسی بیماران تالاسمی را رایگان ارائه می‌کرد، اما اکنون فرانشیزی روی آن گذاشته شده که از توان پرداخت بیماران خارج است.

دکتر کوثریان گفت: معمولا بیماران تالاسمی افراد بالای ۳۰ سال هستند که مسئله اشتغال و معیشتی آن‌ها از دیگر دغدغه‌های این بیماران است.

رئیس مرکز تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: از مسئولان تقاضا داریم دارو‌ها به مقدار کافی و کیفیت خوب و با حداقل فرانشیز در اختیار این بیماران قرار دهند.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ بیمار تالاسمی در استان بین یک تا ۳ فرزند دارند، گفت: ازدواج و اشتغال بیماران تالاسمی می‌تواند امید به زندگی و کیفیت زندگی این بیماران را افزایش دهد، اما وضعیت مالی نامناسب و خبر‌های اخیر در مورد قطع یارانه دارو‌های اکسجید و دسفرال باعث نگرانی شدید خانواده‌ها شده است.

دکتر کوثریان افزود: مسئولان امر باید توجه بیشتری داشته باشند که افرادی که با سختی بسیار به این سن و موقعیت رسیده اند امید زندگی طولانی داشته باشند.

 

 

رنجبران قائم مقام و معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم در حاشیه این سمینار گفت: سمینار دو روزه ترومبوز و کاربرد‌های ضد انعقاد در دو محور علمی و قدردانی از یک فرهیخته پزشکی برگزار شد.

وی افزود: ۳ مرکز تحقیقات علوم دارویی، بیولوژی سلولی و تالاسمی زیر مجموعه پژوهشکده بیماری‌های خونی قرار دارند و به بیماران خدمات ارائه می‌کنند.

رنجبران گفت: بیماران تالاسمی عمده اقدامات درمانی آن‌ها به صورت رایگان است و ریالی از آن‌ها دریافت نمی‌شود.

قائم مقام و معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: بیماران تالاسمی برای اقدامات درمانی و دریافت دارو اگر هزینه‌ای می‌پردازند، بنده شخصا پیگیری خواهم کرد.

لازم به ذکر است؛ آمار بیماران تالاسمی کشور حدود ۲۰ ھزار نفر برآورد شده است.

در پایان اولین روز این سمینار از دکتر مهرنوش کوثریان رئیس مرکز تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران قدردانی شد.

انتهای پیام/ آ

بررسی مشکلات بیماران تالاسمی در مازندران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.