سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی؛

اجرای برنامه نسخه نویسی الکترونیکی در استان

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: از ابتدای ماه جاری مقدمات برنامه نسخه نویسی الکترونیکی در استان آغاز شد و این طرح ابتدا به صورت پایلوت در شهرستان بشرویه اجرا می‌شود.

 به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، اربابی مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان جنوبی در نشست خبری گفت: نسخه الکترونیک کمک شایانی به هدایت درست منابع می‌کند و در دستور کار بیمه سلامت است.  

وی افزود: پرداختی‌های سازمان بیمه سلامت به موسسه‌های طرف قرارداد به روز شده است و مطالبات موسسه‌های طرف قرارداد به مبلغ بیش از ۸۰ میلیارد تومان تا پایان شهریورماه امسال تسویه شد.

مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان جنوبی بیان کرد: با حمایت مقام معظم رهبری و استفاده از صندوق توسعه ملی مطالبات باقی مانده موسسه‌های طرف قرارداد بیمه سلامت در سال گذشته به مبلغ ۶۰ میلیارد تومان نیز امسال تسویه شد.

وی ادامه داد: اکنون مطالبات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تا پایان شهریور ماه و ۷۰ درصد طلب مهر و آبان ماه پرداخت شده است.

اربابی گفت: همچنین مطالبه مطب‌های پزشکان از بیمه سلامت تا پایان شهریور و داروخانه‌ها تا پایان آبان ماه امسال تسویه شده است.
وی اظهار داشت: پیش بینی می‌شود تا پایان سال حدود ۴۰ میلیارد تومان دیگر به مطالبات موسسه‌های طرف قرارداد بیمه سلامت استان افزوده شود که بعد از دریافت اسناد به صورت نرمال پرداخت خواهد شد.

اربابی از نظم مالی در تخصیص و بهینه سازی منابع و مصارف خبر داد و افزود: این اقدام سبب شد علاوه بر کاهش هزینه از جیب مردم، از پرت منابع نیز جلوگیری شود.  

وی گفت: امسال با به روز شدن پرداخت مطالبات موسسه‌های طرف قرارداد و سایر برنامه‌ها سال پر توفیقی برای این سازمان بود که امید است سال آینده نیز با پرداخت به موقع مطالبات در راستای خدمات رسانی مطلوب به مردم تلاش کنیم.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی از کاهش ۱۵ درصدی هزینه‌ها و مصارف در سال جاری خبر داد و گفت: این در حالی بوده که هیچ کس از دریافت خدمات محروم نشده و از این طریق از خدمات القایی و فاقد نیاز مردم نیز جلوگیری شده است.

وی اضافه کرد: بیش از ۱۳ سال است که نظام ارجاع به صورت کاغذی و دستی در حال اجرا است، اما نرم افزار مربوط به نظام ارجاع الکترونیک طراحی شده است.

وی گفت: با همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی این طرح ابتدا به صورت پایلوت در شهرستان سرایان اجرا شود و بعد از بررسی مشکلات و رفع نقاط ضعف در سطح استان نیز اجرا خواهد شد.

انتهای پیام / ط ا

تسویه مطالبات طرف قراردادهای بیمه سلامت استان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.