نایب رییس سندیکای برق ایران با اشاره به سهم نیروگاههای برقابی تصریح کرد: ظرفیت نیروگاههای برقابی در کشور بین ۹ تا ۱۰ هزار مگاوات است و با توجه به بارشهای اخیر، نیروگاههای برقابی میتوانند سهم خود را از برق مورد نیاز تولید کنند، اما نباید به همین بخش بسنده کرد و نیاز است ظرفیت نیروگاههای حرارتی توسعه یابد.
بیشتر بخوانید: پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومان به مشترکان خوش مصرف/ سالانه ۸۵۰ هزار کولر گازی به شبکه اضافه میشود
وی بیان کرد: با توجه به رشد مصرف برق، پیش بینی میشود برای سال ۹۸ حدود ۸ هزار مگاوات کمبود برق در شبکه توزیع داشته باشیم که مطابق برنامه ریزیهای وزارت نیرو، ۵ هزار مگاوات آن از طریق افزایش ظرفیت نیروگاههای حرارتی و ۳ هزار مگاوات آن با استفاده از مدیریت مصرف تامین میشود تا از پیک تابستان ۹۸ بدون خاموشی عبور کنیم.
به گفته وی؛ پیک مصرف برق در تابستان ۹۷ به حدود ۶۰ هزار مگاوات رسید که نسبت به سال ۹۵ حدود ۱۰ هزار مگاوات افزایش داشته است.
باقری با اشاره به رویکرد وزارت نیرو در مدیریت مصرف اظهار کرد: مدیریت مصرف انرژی بحثی دو سویه است و نیازمند زیر ساختیهایی مانند نصب کنتورهای هوشمند و توزیع تجهیزات کم مصرف از سوی وزارت نیرو و بخشی دیگر به رعایت الگوی مصرف از سوی مشترکان است.
نایب رییس سندیکای برق ایران در پایان با بیان اینکه جامعه بدمصرفی در حوزه انرژی هستیم، بیان کرد: میزان مصرف برق در کشور سه برابر میانگین استاندارهای جهانی است که نشان از مصرف گرایی در جامعه دارد که این موضوع نیازمند الگوسازی از طریق رسانههای جمعی دارد.
انتهای پیام/