وی افزود: وقوع این مسمومیت ها، موجب ایجاد تردید در مصرف کنندگان در خصوص مصرف قارچهای خوراکی پرورش شد و این امر موجب افت قیمت و کاهش فروش قارچهای خوراکی پرورشی و ضرر و زیان برای تولیدکنندگان قارچ خوراکی شد.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: به منظور پیشگیری از وقوع مجدد این حادثه ناگوار در سال ۹۸ و سالهای آتی و پیش بینی تهمیدات و اقدامات اجرایی لازم با هماهنگی سازمانها و دستگاههای اجرایی مرتبط، برنامه اجرایی «پیشگیری از وقوع مسمومیتهای ناشی از قارچهای وحشی در استانهای هدف» با تشکیل یک کارگروه مشترک در این معاونت، تدوین شد.
بیشتر بخوانید: دغدغه مردم با برچسب های جدید روی قارچ خوراکی به پایان می رسد
طهماسبی ادامه داد: با توجه به هماهنگیها و مکاتبات به عمل آمده با دفتر امور مراتع و دفتر آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، لزوم برنامه ریزی فعالیتهای آموزشی و ترویجی برای اجرایی شدن برنامه مذکور طی نامه شماره ۳۸۶۵۲/۱۳/۹۷ مورخ ۲۹/۱۱/۹۷ دفتر آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها به ادارات منابع طبیعی استانها اعلام شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: با عنایت به اهمیت موضوع و مطابق برنامه اجرایی مذکور، ضروری است کارگروه ویژه پیشگیری از وقوع مسمومیتهای قارچهای وحشی بویژه با هماهنگی و مساعدت استانداریها تشکیل شود.
انتهای پیام/