وی با بیان اینکه اولین دستور مربوط به بررسی نامه فرمانداری در خصوص نامه فرمانداری نسبت به محدودههای ترافیکی سال ۹۸ بود، افزود: چند نکته از سوی فرمانداری مطرح شده بود که خوشبختانه کمیسیون حمل و نقل به این نکات توجه کرد و موارد مربوطه را اصلاح کردند و تصویب شد که این اصلاحات انجام شود و امروز آن را به فرمانداری ابلاغ میکنیم.
هاشمی تصریح کرد: بحث بعدی مربوط به گزارشات مالی بود که آقای رسولی آن را ارائه داد و اعتراض کرد که چرا درآمدها به صورت کامل قید میشود، اما هزینهها اعلام نمیشود و در ثبت هزینهها و گزارش آن به شورا دیرکرد داریم.
بیشتر بخوانید: دیگر مجوز برج باغات صادر نمیشود
وی با بیان اینکه در ادامه به بحث مصوبه دستورالعمل ماده ۱۴ قانون شهری گفت: این لایحه مربوط به برج باغات بود و اعضا نظرات خود را نسبت به آن بیان کردند.
رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: جزئیات این مصوبه در صحن ارائه و در آذر ماه به کمیسیونهای مشترک داده شده بود که کمیسیونهای مشترک در برخی از موارد اختلافاتی داشتند که به تأیید نرسیده بودند و ما ۲ پیشنهاد را در صحن مطرح کردیم و در مورد کلیات برای هر دو نظر رأیگیری کردیم و خوشبختانه کلیات رأی آورد.
هاشمی با اشاره به جزئیات این لایحه که از سوی شهرداری آمده بود، تصریح کرد: لایحه در کمیسیون محیط زیست و معماری شهرسازی مورد بررسی قرار گرفت و جلسات مشترکی را هم برگزار کردند که در نهایت ۱۱ ماده پیشنهاد شد و در بعضی از تبصرهها با هم اختلاف داشتند و ما کلیات هر دو موضوع را به تصویب رساندیم و من فکر میکنم در جلسه آینده بتوانیم این لایحه را به تصویب برسانیم و جامعه را از بلاتکلیفی در مورد برج باغات خارج کنیم.
وی در ادامه با اشاره به حجم درآمدهایی که در گذشته از برج باغات به دست میآمد، اظهار کرد: حجم درآمدهایی که از برج باغات حاصل میشد، در مقایسه با حجم نابودی باغات ناچیز بود و گزارشات این میزان را یک درصد اعلام کرده است.
رئیس شورای شهر تهران افزود: لایحه برج باغات لایحه بدی نبود، اما بعدها مرتباً به آن تبصره اضافه شد و نحوه اجرای آن به شکل بدی بود.
هاشمی گفت: این لایحه تلاش میکند از زیادهرویها جلوگیری و کاملاً لایحه برج باغات را قانونمند کند.
انتهای پیام/