وی ادامه داد: تا ۲ سال گذشته آمار مصدومان حوادث جادهای و ترافیکی در کشور رو به کاهش بوده است اما متأسفانه از سال گذشته این آمار دوباره افزایش پیدا کرده است، به همین دلیل سازمان اورژانس کشور قرارگاه کاهش حوادث جادهای را با همکاری و تعامل پلیس راهور ایجاد کرده است تا موانع کاهش سوانح ترافیکی بررسی شوند و نسبت به رفع آن اقدام کنیم.
نوری تاکید کرد: ما با همکاری و تعامل پلیس راهور متعهد میشویم که آمار مصدومان را با رفع نقاط حادثهخیز و مدیریت حضور در صحنه حوادث کاهش دهیم؛ قرار شده است هر یک گامهای مؤثری در زمینه حفظ و ارتقای سلامت مسافران برداریم.
معاون فنی و عملیات اورژانس افزود: سازمان اورژانس کشور و پلیس راهور هر یک قرارگاهی جداگانه برای کاهش حوادث جادهای و مصدومان سوانح ترافیکی تشکیل دادهاند و همه کارها به صورت موازی و در کنار هم انجام میشود؛ امیدوارم با تشکیل این قرارگاه اهدافی که بر عهده وزارت بهداشت و اورژانس کشور است به سرانجام برسد.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات جدید سازمان اورژانس کشور مدیریت بیماران ترافیکی و عملیات پزشکی است؛ به دنبال راههایی هستیم تا هر چه سریعتر بر بالین بیماران حاضر شویم و اقدامات پزشکی مانند سونوگرافی را در همان صحنه حادثه برای بیماران انجام دهیم تا در صورت وقوع خونریزی داخلی، مصدوم بلافاصله به مراکز درمانی منتقل شود.
نوری اظهار کرد: امیدوارم با تصویب و اجرای دستورالعمل قرارگاه کاهش حوادث ترافیکی، تعداد مصدومان سوانح رانندگی کاهش یابد زیرا سعی داریم تا شاخصهای خود را در حوزه سلامت ارتقا بخشیم.
معاون فنی و عملیات اورژانس بیان کرد: باید مدیریت حضور در صحنه را ارتقا دهیم؛ برای حفظ سلامت افراد میتوانیم از متخصصان و پزشکان طب اورژانس در حوزه عملیات استفاده بهینه را ببریم تا توان نیروی اورژانس افزایش پیدا کند و اثر بخشی اقدامات دو چندان شود.
وی گفت: یکی از برنامههای سازمان اورژانس بهبود کیفیت زندگی مصدومان سوانح رانندگی در سالهای پس از حادثه است و نتایج اقدامات تشکیل قرارگاه کاهش حوادث جادهای در کمیسیون ایمنی راهها بررسی و پس از تصویب لازمالاجرا میشود.
انتهای پیام/