مدیر این شرکت دانش بنیان در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اولین کارخانه تولید کننده استویا که در کشور راه اندازی شده است، اظهار کرد: با استفاده از جدیدترین فناوریهای روز جهان موفق به راه اندازی اولین کارخانه تولید کننده استویا یا همان شیرین کننده های طبیعی در کشور شده ایم.
وی با بیان اینکه استویا میتواند جایگزین شکر شود و خواص مضر این خوراکی مضر را هم ندارد، گفت: استویا، شیرین کننده کاملا طبیعی و مورد تایید سازمان غذا و داروی جهانی قرار گرفته است؛ این ماده با ۳۰۰ برابر شیرینی بیشتر هیچ کالری ندارد و به کنترل وزن کمک می کند.
مدیر این شرکت دانش بنیان با اشاره به خواص استویا ادامه داد: در استویا هیچ مواد افزودنی اضافه نمیشود و اثرات جانبی منفی ندارد؛ برای کاهش فشار خون بسیار اثربخش است.
وی با بیان اینکه در گذشته این ماده از دیگر کشورها به ایران وارد میشد، گفت: اکنون توانسته ایم با راه اندازی کارخانه و بهره مندی از دانش محققان داخلی جلوی واردات را بگیریم و خود شیرین کننده های طبیعی را برای سلامتی بیشتر مردم تولید کنیم.
انتهای پیام/