صالحی گفت: بسیاری از رسانههای معاند، با بزرگ نمایی هزینه ایران در صنعت هستهای قصد سیاه نمایی دارند در حالی که بنا بر آمارهای موجود میزان سرمایهگذاری در این صنعت حدود ۶ میلیارد دلار بوده است.
وی افزود: تنها ارزش نیروگاه هستهای بوشهر ۵ میلیارد دلار است و توانایی تولید ۷ میلیارد کیلووات برق در سال را دارد که با احتساب خرید هر کیلووات به قیمت نیم سنت و فروش آن به قیمت ۹ سنت به کشورهای همسایه، ۶۳۰ میلیون دلار معادل حدود ۶ هزار میلیارد تومان درآمد زایی دارد.
رئیس سازمان انرژی هسته تصریح کرد: بودجه سالیانه انرژی هستهای سالیانه حدود ۲۰۰ میلیون دلار است.
بیشتر بخوانید: ایران چقدر برق هسته ای تولید می کند؟ + اینفوگرافیک
رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه بازدید از نمایشگاه سرآمدان فناوری و صنعت در جمع خبرنگاران، گفت: محصولاتی که در این نمایشگاه به نمایش در آمده منحصر به فرد است.
صالحی با تأکید بر اینکه جوانان ما در صنعت هسته ای ۴ سال کار کردند تا توانستند ماده گرانقیمتی تحت عنوان اکسیژن ۱۸ را تولید کنند، تصریح کرد: این محصول میتواند برای کشور ارز آوری داشته باشد و ایران را در یک ماده استراتژیک خود کفا کند.
صالحی در خصوص تعلل اروپا در اجرای تعهدات برجامی خود و احتمال خروج ایران از برجام گفت: همانطور که مقام معظم رهبری خیلی واضح موضع جمهوری اسلامی ایران را بیان کردند، ما اقدامات آنها را رصد میکنیم. تصمیمات ما حساب شده است و بر اساس احساسات تصمیم نمیگیریم.
وی با بیان اینکه هیئت نظارت بر اجرای برجام و مقام معظم رهبری اگر به این نتیجه برسند که حضور ما در برجام دیگر مفید نیست دستورات لازم را صادر خواهند کرد، گفت: ما لحظهای تصمیم نمیگیریم، بلکه بر اساس حقایق و رصد دقیق تحولات تصمیمات لازم را اتخاذ خواهیم کرد.
رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان در خصوص تمدید تعلیق اقدام تقابلی علیه ایران از سوی FATF بیان کرد: این نشان میدهد که طرف مقابل نمیخواهد شرایط را به جایی برساند که احساس بن بست شود. متقابلا این موضوع هم در ایران مورد بررسی قرار میگیرد و ما هر آنچه را به نفع منافع ملی باشد تصمیم خواهیم گرفت.
انتهای پیام/