سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

ایمپلنت‌هایی که ستون بدن می‌شوند/ پیچ و مهره‌های با کیفیت نانویی رقیب اصلی نمونه‌های گران خارجی

یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید پوشش‌های نانویی برای استخوان‌سازی بدن شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه استفاده از ایمپلنت‌های پزشکی در زندگی مردم نقشی مؤثر دارد؛ تا پیش از این مجبور بودیم ایمپلنت‌هایی که گاهی کیفیتی خوب نداشت را با قیمت بالا از سایر کشور‌ها خریداری کرده و از آن‌ها استفاده کنیم، اما اکنون به همت یک شرکت دانش بنیان، ایمپلنت و پوشش‌های ایمپلنت‌های مبتنی بر فناوری نانو را در داخل کشور تولید شده است که با نصف قیمت نمونه خارجی خود، اما با کیفیت چند برابر در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

شرکت‌های دانش بنیان فعال در استان اصفهان توانسته‌اند به دستاورد‌های بسیار خوبی دست پیدا کنند یکی از این شرکت‌های دانش بنیان با بهره‌گیری از فناوری نانو پوشش‌هایی ساخته است که سرعت استخوان‌سازی بدن را تا ۲ برابر افزایش داده و دوره نقاهت را به یک، سوم می‌رساند؛ شرکتی که با بهره‌گیری از توان داخلی ۲۵۰ مدل ایمپلنت مختلف را طراحی کرده و تا سال آینده ۸۰ مدل دیگر را به آن‌ها اضافه خواهد کرد.

اسماعیل اسدیان مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شرکت دانش بنیان خود بیان کرد: مأموریت شرکت ما تولید ایمپلنت‌هایی برای درمان عارضه و عیوب‌های ستون فقرات مانند شکستگی، فرسایش، دیسک مهره‌ای، نقص مادرزادی و پوکی استخوان است.

مدیر این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این ایمپلنت‌ها در ۲ نوع تیتانیوم و پلی‌کتون طراحی می‌شوند، گفت: ایمپلنت‌های تیتانیومی برای قطعات فلزی به کار می‌روند و پلی‌کتون‌ها در فاصله‌های میان استخوانی قرار می‌گیرند.

وی ضمن اشاره به دستگا‌ه‌هایی که این ایمپلنت و پوشش‌های نانویی آن را می‌سازند، اظهار کرد: ما در این شرکت تنها ایمپلنت و پوشش‌های آن را تولید می‌کنیم و دستگاه‌ها عموماً از کشور‌های دیگر خریداری شده‌اند، اما باید تأکید کنم که دانش استفاده از این دستگاه‌ها را خودمان به دست آورده‌ایم و کشور‌های دیگر تنها دستگاه را به ما فروختند.

اسدیان ادامه داد: با اتکا به توان خودمان موفق شدیم پس از هشت ماه دستگاه‌ها را راه‌اندازی کرده و از آن‌ها برای تولید ایمپلنت‌ها بهره ببریم.

سهم خوب شرکت دانش بنیان ایرانی در تولید ایمپلنت‌های نانویی

مدیر این شرکت دانش بنیان درباره سهم بازار این محصول در کشور ایران اظهار کرد: به دلیل مشکلات ارزی اکنون کمی با مشکل مواجه شده‌ایم، اما هنوز هم ظرفیتمان خوب است و از کل ۷۰۰ هزار قطعه‌ای که بازار پزشکی ایران سالیانه به آن احتیاج دارد ۱۰۰ هزار عدد آن را شرکت دانش بنیان ما تولید می‌کند و این نشان از ظرفیت خوب بازار دارد.

وی با بیان اینکه ماهیانه ۲۵ هزار قطعه ایمپلنت در داخل این شرکت تولید می‌شود، گفت: ما می‌توانیم سه برابر بیشتر از این تولید خود را افزایش دهیم و در حال حاضر هدفمان تنوع دادن به محصولات است.

تولید ۲۵۰ مدل ایمپلنت در شرکت دانش بنیان

اسدیان درباره انواع ایمپلنت‌هایی که در این شرکت دانش بنیان تولید می‌شود بیان کرد: شرکت ما ۲۵۰ مدل ایمپلنت مختلف را تولید می‌کند و توان این را داریم که تنوع محصولات را افزایش دهیم.

مدیر این شرکت دانش بنیان درباره ابزاری که برای ساخت ایمپلنت‌ها به کار می‌رود بیان کرد: شرکت‌های مختلف دیگری فعال هستند که ایمپلنت‌ها را تولید می‌کنند، اما تفاوت عمده ما با آن‌ها تولید ابزارهایمان است و ما خودمان در شرکت ابزارهایمان را هم طراحی می‌کنیم.

وی با اشاره به حوزه تحقیق و توسعه شرکت اظهار کرد: هم‌اکنون گروهی متخصص در حوزه تحقیق و توسعه شرکت فعال هستند و به واسطه تحقیق این متخصصان تا سال آینده ۸۰ محصول جدید دیگر هم رونمایی می‌شوند.

پوشش‌هایی که استخوان بدن را می‌سازند

اسدیان درباره پوشش‌های نانویی که موفق به تولید آن‌ها شده است، گفت: ما توانسته‌ایم با بهره‌گیری از فناوری نانو پوشش‌هایی را طراحی کنیم که با قرار گرفتن در ستون فقرات سبب استخوان‌سازی می‌شوند.

مدیر این شرکت دانش بنیان ادامه داد: در تست‌های بالینی که از این پوشش‌ها گرفته‌ایم متوجه شدیم که به کمک آن‌ها رشد استخوان تا ۲ برابر افزایش پیدا می‌کند و دوره نقاهت مریض تا یک، سوم کاهش می‌یابد.

وی درباره کیفیت ایمپلنت‌های ایرانی که در این شرکت دانش بنیان تولید می‌شوند، گفت: قطعاتی که ما تولید می‌کنیم ۱۰۰ درصد کنترل کیفیت می‌شوند، زیرا در آزمایشگاه تست مکانیکی داریم و از لحاظ کیفیت آن‌ها را می‌سنجیم و نتیجه خوبی می‌گیریم.

مطابق با نیاز پزشک ایمپلنت‌ها را تولید می‌کنیم

مدیر این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این ایمپلنت‌ها کاملاً سفارشی تولید می‌شوند و هر گاه پزشک نیاز خود را به ما اعلام کند برای او ایمپلنت‌ها را طراحی می‌کنیم.

وی ادامه داد: تیم تحقیقاتی شرکت ما هفته‌ای هشت ساعت با پزشکان متخصص ستون فقرات جلسه می‌گذارند و با توجه به تذکرات و نیاز‌های آنان و متناسب با آناتومی بدن انسان این ایمپلنت‌ها تولید می‌شوند.

اسدیان درباره قیمت ایمپلنت‌ها اظهار کرد: قیمت ایمپلنت‌های ایرانی یک، سوم نمونه خارجی است و توانسته‌ایم به سوریه صادرات داشته باشیم و تا اواخر اسفند ماه هم استاندارد CE خود را دریافت می‌کنیم و در آن زمان بحث صادرات به طور کلی آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.