وی ادامه داد: فارغ التحصیلان رشتههایی همچون آمار، فیزیک کوانتوم، کامپیوتر، ریاضی، برق و کنترل و ... مخاطبان اصلی الگوتریدینگ در بازار سرمایه هستند که با روشهای علمی و آماری میتوانند به کمک عمق بخشی بازار سرمایه بیایند.
هامونی گفت: باید برای توسعه این روش معاملاتی در بازار سرمایه، تکنولوژیها را به روز کنیم به گونهای که سامانه توانایی مدیریت کردن دستورات خرید و فروش را به صورت لحظهای و حتی میکرو ثانیهای داشته باشد. این امر نیازمند زیرساختها و نرم افزارها و سخت افزارهای لازم است.
بیشتر بخوانید: بورس اوراق بهادار چیست؟
وی اضافه کرد: موضوع دوم بحث دیتا است باید یک انباره داده ایجاد و در اختیار عموم قرار داده شود. حوزه برخی از دادهها در بازار سرمایه نیست، برای مثال دادههای بین المللی، بازارهای جهانی، ارز و ... همگی برای یک تحلیل مورد نیاز است و باید در اختیار تیم تحلیلی قرار بگیرد.
هامونی با تاکید بر اینکه اطلاعات گسترده و دسترسی آسان به آن ضرورت توسعه معاملات الگوریتمی است، گفت: تنها در این شرایط است که ماشین میتواند دادهها را به جای انسان تحلیل و سفارش را وارد سامانه کند. الگوریتم یک امر واجب برای عمق بخشی و توسعه بازار سرمایه است و باید در مسیر توسعه آن گام برداریم.
وی بیان کرد: معاملات الگوریتمی در بازار سرمایه بهترین محل برای بکارگیری علم دانش آموختگان رشتههای کمی است که میتوانند ثروت آفرینی کنند.
انتهای پیام/