وی با تأکید بر پروتکلهایی که در کشور اتفاق میافتد، گفت: در سال ۹۵ حدود ۵۴ بیمارستان در این مراکز استانها برای ارائه خدمات به بیماران سکته مغزی تحت عنوان کد ۷۲۴ همراه شدند که در سال ۹۶ با افزایش ۲۳ مرکز این خدمات بهبود پیدا کرد.
شادنوش گفت: علیرغم مرگ و میر که کماکان بر اثر بیماری سکته مغزی وجود دارد، اثرات و عوارض ناشی از سکته مغزی در دوره اجرای این طرح کاهش خوبی پیدا کرده است، مسئولین این کمیته به طور مداوم این جلسات خوبی را برگزار میکنند و همواره به دنبال اصلاح و بهبود این طرح هستند، دستگاههای نیمه سبک مورد نیاز برای این طرح هم در با همراهی کمیته در حال تعمیر است.
سرپرست مرکز مدیریت پیوند و امور بیماریهای وزارت بهداشت تصریح کرد: در اجرای این شهر همواره با مشکلات زیادی به خصوص کمبود نیروهای دوره دیده مواجه بودیم و متاسفانه همواره در اجرای طرحهای جدید با تشریفاتی روبرو هستیم که باید رعایت شوند، در حال حاضر طرحهای زیادی در حال بررسی هستند و به زودی شاهد دستاوردهای این تلاش و فعالیتها خواهید بود.
شادنوش ادامه داد: سه هزار دستگاه دیالیز جهت متوازن کردن تعداد این دستگاهها در کشور و جایگزینی دستگاههای از رده خارج اختصاص داده شد و طبق قولهای داده شده قرار بود هزار دستگاه دیالیز تا پایان امسال جهت درمان بیماران اختصاص یابد که خوشبختانه این مسئله در حال تحقق است و البته ۵۴۰ مورد از این دستگاهها توسط شرکتهای دانشبنیان و دانشمندان ایرانی تولید شد.
وی در پایان گفت: ۱۰۰ مورد از دستگاههای تولید داخل به صورت پایلوت به بهرهبرداری رسید و انشاءالله تا اواسط سال آینده مشکل جامعه دیالیز به صورت کامل حل خواهد شد.
انتهای پیام/