در این مقاله آمده است: در گذشته برخی از سیاستهای اشتباه پاکستان درباره رقابت ایران و عربستان در منطقه و اختلافات این دو کشور موجب شد، خشونتهای مذهبی بسیاری میان اقلیت شیعه و اکثریت سنی در پاکستان به وجود آید. به همین علت پاکستان باید در نظر داشته باشد، اگرچه اختلافات مذهبی نمیتواند به اندازه دشمنی رو در رو دو کشور خطرناک باشد، اما میتواند به تدریج زمینه ساز دشمنی و به دنبال آن ناامنی وبی ثباتی در منطقه شود.
هم اکنون پاکستان باید درخواست ایران برای مقابله با گروههای تروریستی از جمله مسئولان حمله به نیروهای ایران در استان سیستان بلوچستان را جدی بگیرد و تحقیقات جامع و موثری در این زمینه انجام دهد تا بدین وسیله از سویی امنیت مرزهای خود را تامین کند و از سوی دیگر اعتماد کشورهای همسایه را به دست آورد.
در اینمقاله آمده است: از آنجا که ایران معتقد است گروه تروریستی که مسئولیت حمله به نیروهای سپاه پاسداران را پذیرفته، در ایالت بلوچستان که اکنون تحت اختیار نیروهای امنیتی پاکستان است مستقر است، مقامات اسلام آباد باید این موضوع را جدی بگیرند و تحقیقات در این زمینه را هر چه زودتر تکمیل کنند. چرا که در حال حاضر علاوه بر ایران برخی دیگر از همسایههای پاکستان نیز شکایات مشابهی در خصوص پایگاههای شبه نظامی و فعالیت آنها در مناطق مرزی پاکستان دارند.
نویسنده مقاله روزنامه دیلی تایمز چاپ پاکستان در ادامه آورده است: نیروهای امنیتی پاکستان میتوانند بر اساس اطلاعات فراهم شده از سوی تهران علیه پایگاههای تروریستی اقدام کنند و به همین صورت وزارت خارجه پاکستان نیز باید سعی کند این موارد را به صورت دیپلماتیک دنبال کرده و در این زمینه فعال باشد. چرا که با توجه به معاهدههای تجاری گوناگون، همکاری دوجانبه منطقهای و فعالیتهای مشترک دو کشور در زمینه انرژی که میتواند منجر به استحکام پاکستان شود، مقامات پاکستان باید محتاطانه عمل کنند و زمینه مذاکرات با تهران را فراهم سازند تا بدین وسیله روابط تجاری، اقتصادی و دیپلماتیک دو کشور تحت تاثیر قرار نگیرد.
در این مقاله آمده است: پاکستان باید روابط خود با کشورهای همسایه را در نظر بگیرد و اقدامات لازم برای مقابله با شبه نظامیان که علت اصلی نا امنی در مناطق مرزی هستند را در پیش گیرد.
انتهای پیام/