امروز در پارک علم و فناوری استان کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش و نو آوری استان برگزار شد که در این جلسه فراخوانهای پروژههای پژوهشی در سال ۹۷ بررسی شد و گزارش کاملی به دستگاهها ارایه شد و آن دسته از طرحهایی که بعد از تصویب و ثبت در سامانه سما بعضی از این پروژهها با تصویب اعتبارات حداقلی مواجه شد که این امر را مختل کرد.
در این جلسه مقرر شد اسامی پروژهها تغییر کند و بار دیگر اعتبار سنجی شود از جمله این طرحها میتوان به طرح جامع مدیریت منابع و مصارف آب استان مرکزی با رویکرد سازگاری با کم آبی و بررسی اثر بخشی تسهیلات اعطایی اعم از مشاغل خرد و خانگی در استان را نام برد.
در بخش بعدی این کمیته به بررسی وضعیت واحدهای فناور و نوآور پرداخته شدکه در مجموع ۳۶۴ واحد فناور و نوآور در استان شناسایی شده که احتمال میرود بخشی از این واحدها تکراری باشد؛ که در نتیجهی این بخش در مورد چگونگی اجرای دومین نمایشگاه نواوری و فناوری استان مرکزی که از ۳ لغایت ۵ اردیبهشت ماه سال آینده برگزار میشود بحث شد. به پشنهاد فرخی ریاست محترم کمیته کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش و نو آوری استان مقرر شد به صورت مستقیم پارک علمی و فناوری وارد شود و حداقل ۱۰۰ واحد در این نمایشگاه شرکت کند تا بتوان دستاوردهای علمی را به معرض نمایش گذاشت و این امید را به واحدها داد که بازدید کنندگان خوب و موثری در زمینه صنایع خواهد داشت.
دکتر کریمیان اقبال عضو شورای حکام ise در این نشست حضور داشت و گفت:ما باید بتوانیم از دانش پولسازی انجام بدهی اینکه در حال حاضر ما بیشتر تولید علم میکنیم بد نیست و ابزار است، اما نیازمند استفاده درست از علم هستیم. ما وقتی میتوانیم از عناصر و ابزار استفاده کنیم که بتوانیم زیست بومی تولید کنیم.
وی در ادامه گفت:این مهم زمانبر است و مسالهی حیاتی برای نه تنها کشور ما بلکه بیشتر کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است؛ که باید نگاهی سیستمی داشته باشیم و باید ارتباط با محیط داشته باشیم تا علم به مرحله عمل برسد.
کریمیان اقبال تصریح کرد:نقش این کمیته برای توسعهی استان مهم است و هر سازمانی باید بداند که چه محصول و علمی دارد که بدهد و چه چیزی میتواند دریافت کند و این باعث میشود که استان در مسیر پیشرفت قرار بگیرد.
انتهای پیام/ی