سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خانم ها بخوانند؛

درمان خانگی قاعدگی نامنظم با چند ترفند خانگی/ هورمون‌های زنانه را این گونه تنظیم کنید

قاعدگی نامنظم نوعی اختلال است که بسیاری خانم‌ها از آن رنج می‌برند، اما با چند ترفند خانگی می‌توان این اختلال را برطرف کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد مهم‌ترین مسائل بهداشتی، درمانی و مهارت زندگی که خانم‌ها باید بدانند، در اختیار آنها قرار دهد.بسیاری از خانم‌ها از اختلال قاعدگی رنج می‌برند و به طور متوسط چرخه قاعدگی ۲۸ روز است، اما این چرخه در زنان متفاوت است و به همین دلیل چرخه قاعدگی را بین ۲۴ تا ۳۸ روز عنوان می‌کنند.

تاخیر افتادن در قاعدگی یا عادت ماهیانه زودتر از موعد عوارض بسیاری به دنبال دارد، ما به شما چند روش خانگی برای تنظیم هورمون‌های زنانه و پیشگیری از بروز اختلال قاعدگی معرفی می‌کنیم.


بیشتر بخوانید: ریزش مو را با چند نسخه ارزان خانگی درمان کنید+ فرمول زیبایی و درخشش مو


یوگا، ورزشی برای منظم شدن عادت ماهیانه خانم‌ها

یوگا درمانی مؤثر برای مسائل مختلف قاعدگی است و دانشمندان در سال ۲۰۱۳ بر روی ۱۲۶ زن مطالعه‌ای انجام دادند و دریافتند که ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یوگا در ۵ روز هفته برای ۶ ماه، هورمون مربوط به قاعدگی را به میزان زیادی تنظیم می‌کند و باعث کاهش درد قاعدگی و علائم عاطفی مرتبط با آن مانند افسردگی و اضطراب و بهبود کیفیت زندگی در زنان مبتلا به دیسمنوره یا اختلال قاعدگی می‌شود.


بیشتر بخوانید:کاهش وزن در خانه با ۷ راهکار آسان و ارزان/ دور غذاهای فرآوری شده را خط بکشید


وزنتان را به حد تعادل برسانید

تغییرات وزن شما می‌تواند بردوره قاعدگی تأثیر بگذارد و اگر چاق هستید باید وزنتان را پایین بیاورید تا قاعدگی شما منظم شود، زیرا اضافه وزن احتمال بروز دوره‌های قاعدگی نامنظم را افزایش دهد و خونریزی و درد آن‌ها در دوران قاعدگی در زنانی که اضافه وزن دارند، بیشتر است، زیرا چاقی بر میزان هورمون‌ها و انسولین تاثیر می‌گذارد.


بیشتر بخوانید:درمان عفونت‌های رحمی در خانه/ استفاده از کرم ضد قارچ را فراموش نکنید


با ورزش هورمون های بدنتان را تنظیم کنید

ورزش دارای فواید بسیاری برای سلامت بدن است و می‌تواند به تنظیم هورمون‌های زنانه و قاعدگی در خانم‌ها کمک کند، از طرفی راهکاری برای کاهش یا حفظ وزن محسوب می‌شود و معمولا به عنوان بخشی از برنامه درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) توصیه می‌شود چرا که PCOS می‌تواند باعث بی نظمی قاعدگی شود.

در مطالعه‌ای بر روی زنان دانشمندان دریافتند که ۳۰ دقیقه ورزش هوازی و ۳ بار در هفته، به مدت ۸ هفته در تنظیم قاعدگی در زنان موثر است و درد و خونریزی را کاهش می‌دهد.

منبع:healthline

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
آتنا
۰۲:۱۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام من دختر 13 ساله هستم اولین بار پریودم ستال پیش بود که دیگه نیومد تا 6 ماه بعد بعدم که اومد 2 ماه2ماه یا کلا نمیومد الانم 3 ماه نیومده نمیدونم چیکار کنم
ناشناس
۲۳:۲۲ ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
سلام من یک دختر ۱۸ساله هستم ۴ سال هست ازدواج کردم نمیدونم چرا قاعدگی تخیر میکنه به دو ماه سه ماه نمیاد باید هر ماه دکتر برم آزمایش هم دادم دکتر هم میگه مشکلی نیست لطفا کمکم کنیدخواهش میکنه
ناشناس
۱۹:۱۷ ۲۷ خرداد ۱۳۹۸
نام عایشه من مشکلی ناممنظم قایده گی دارم از افسو ردگی بود این جوری شدم ازمایشم دادم چی پخورم خوبه
ناشناس
۰۰:۱۳ ۰۷ آذر ۱۳۹۸
چیزی نمیخاد بخوری برو کلاس سواد آموزی همه چی خود بخود درست میشه