سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تدوین و اجرای ۱۱ استاندارد بومی در حوزه صنایع دستی و کشاورزی

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از تدوین و اجرای ۱۱ استاندارد بومی در حوزه صنایع دستی و کشاورزی در این استان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،محمودرضا نیازی مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با بیان اینکه به موجب قانون سازمان ملی استاندارد ایران، تنها مرجع رسمی تعیین، تدوین، بروزرسانی و نشر استاندارد‌های ملی (رسمی) در کشور است گفت : از ابتدای سال جاری تعداد ۱۷ مورد تدوین و ۵۰ مورد بازنگری استاندارد ملی توسط کارشناسان این اداره کل انجام شده است.

وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در بند ۲۴ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مبنی بر افزایش پوشش استاندارد برای تمامی محصولات داخلی و ترویج آن گفت : طرح تقویت و توسعه نظام استاندارد که اواخر سال گذشته از سوی رییس جمهور برای اجرا به سازمان ملی استاندارد ابلاغ شد، گام مهمی در جهت تحقق سیاست‌هایی کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری بوده که امیدواریم با اجرای این قانون و باور بر اینکه «استاندارد کلید توسعه اقتصادی کشور است» گام‌های بلندی برای تحول نظام استاندارد سازی کشور و مدیریت کیفیت برداشته شود.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه افزود: در راستای حمایت از محصولات بومی استان کرمانشاه در حوزه صنایع دستی و کشاورزی، تا کنون ۱۱ استاندارد بومی از جمله استاندارد‌های زیرگیوه پارچه ای، گلیم هرسین، گیوه زنانه، دو مورد تنبور، نان برنجی، نان خرمایی، اسانس چویر (مورد استفاده در روغن حیوانی)، ارغوان بافی یا سبد، چاقوی سنتی کرند و جوانه نخود توسط کارشناسان اداره کل استاندارد کرمانشاه تدوین و اجرا شده است.

وی عنوان کرد: همچنین تا کنون دو واحد تولید کننده نان برنجی به عنوان برند استان کرمانشاه موفق به اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد از این اداره کل شده اند و تلاش داریم با راهنمایی‌های فنی و مشاوره‌های تخصصی اکثر واحد‌های نان برنجی استان را تحت پوشش قرار داده تا فرآیند استانداردسازی آن‌ها نیز انجام گیرد.

نیازی بیان داشت: امیدواریم با به کارگیری این استانداردها، ضمن افزایش کیفیت محصولات بومی استان در جهت برند سازی و ارتقای سطح تولیدات این قبیل محصولات بتوانیم علاوه بر زنده نگه‌داشتن سنت نیاکان خود در جهت حفظ اشتغال و ایجاد تقاضا جهت تولید این محصولات گام برداریم .

 

 

انتهای پیام/د

۱۷ مورد تدوین و ۵۰ مورد بازنگری استاندارد ملی توسط کارشناسان انجام شده است

 

برچسب ها: استاندارد ، کشاورزان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.