سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گیلان؛

گردشگری روستایی، کلید توسعه پایدار استان گیلان

نخستین جشنواره مهارت آموزی گردشگری گیلان با شعار توسعه پایدار با گردشگری روستایی از هشتم تا دهم اسفند در منطقه آزاد انزلی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سیدمحمد احمدی به برگزاری مسابقه آزاد مهارتی گردشگری روستایی و رونمایی از طرح‌ها و محصولات نوین در حوزه گردشگری در حاشیه این جشنواره اشاره کرد و گفت: در این جشنواره نمایشگاه بازآفرینی هنر‌ها و مشاغل سنتی، کارگاه‌های آموزشی ویژه دهیاران و مدیران مراکز گردشگری و شناسایی و برندسازی آیین‌های مهمان نوازی گیلان نیز برگزار می‌شود.
احمدی افزود: گیلانیان می‌توانند در این جشنواره که فرصت مناسبی برای شناسایی زمینه‌های اشتغالزایی در روستا‌های گیلان است با تهیه فیلم‌های یک تا ۳ دقیقه ای، ظرفیت ها، مزیت ها، ارزش‌ها و جاذبه‌های روستا‌های استان را معرفی نمایند.
وی گفت: این جشنواره با محوریت اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گیلان و با همکاری استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، منطقه آزاد انزلی و سایر دستگاه‌های اجرایی، گردشگری و همچنین بخش خصوصی فعال در این حوزه برگزار می‌شود.
وی با اشاره به شعار انتخاب شده توسط سازمان جهانی گردشگری برای سال ۲۰۲۰ با عنوان گردشگری روستایی و توسعه پایدار، از برپایی جشنواره‌ای در قالب بازآفرینی مشاغل سنتی، شناسایی و برندسازی ظرفیت‌های روستایی و تجاری سازی فناوری‌های نوین در حوزه گردشگری خبر داد.
وی با بیان اینکه توسعه روستا تنها از طریق توانمندسازی و مهارت افزایی جامعه روستایی محقق می‌شود، ابراز امیدواری کرد: جشنواره مهارت آموزی گردشگری گیلان بتواند طی سه روز فضایی را برای تعامل همه گروه‌های فعال در این حوزه فراهم کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با بیان اینکه گردشگری پیشران اقتصاد استان گیلان و نقطه عطف ایجاد اشتغال پایدار است گفت: بی گمان تحرک بخشی به حوزه گردشگری، به شناسایی دقیق‌تر فرصت‌ها و جاذبه‌های موجود در روستا‌های استان، همراه با به روز کردن دانش و مهارت کارجویان و شاغلان این بخش نیازمند است.
وی با تبیین نقش تعیین کننده گردشگری روستایی در ایجاد درآمد برای کشاورزان و روستاییان افزود: در گردشگری روستایی، شیوه زندگی مردم به عنوان یک جاذبه گردشگری معرفی می‌شود و گردشگران علاوه بر دیدن مناظر و چشم انداز‌های طبیعی روستا، با آداب و رسوم و فرهنگ و آیین‌های بومی محلی و همچنین هنر‌های سنتی و صنایع دستی روستا آشنا می‌شوند.
احمدی خاطر نشان کرد: بدیهی است امروز توسعه بخش گردشگری استان گیلان با مسایل و مشکلاتی روبرو است که به طور عمده در بخش زیرساخت ها، فرهنگ گردشگری حاکم بر جامعه، آموزش منابع انسانی شاغل در بخش گردشگری و همچنین تربیت نیرو‌های متقاضی ورود به بخش گردشگری تقسیم بندی می‌شوند.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با موضوع ارتقاء توانمندی‌های کارجویان و شاغلان بخش گردشگری نیز گفت: سند مهارتی گردشگری استان، آموزش‌های قابل ارایه به جامعه هدف این بخش را به گونه‌ای تدوین نموده است که با مشارکت همه جانبه بخش دولتی و خصوصی، با رویکرد توسعه منابع انسانی، چالش‌ها را در کوتاهترین زمان ممکن به فرصت تبدیل کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان درخصوص ویژگی‌های این سند افزود: دو رویکرد نیازآفرینی به جای نیازسنجی آموزشی و مسئله محوری به جای موضوع محوری برای تعریف دوره‌های آموزشی باعث شده است، این روش به عنوان الگویی مناسب از طریق سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به سایر استان‌ها نیز ابلاغ گردد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: مشارکت همه گیلانیان در شناسایی و بهره گیری از ظرفیت‌های گردشگری استان که هدف این جشنواره است، زمینه راه اندازی کسب و کار‌هایی را نیز فراهم آورد.

انتهای پیام/آ

توسعه پایدار در حوزه گردشگری

برچسب ها: گردشگری ، منطقه آزاد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.