وی با بیان اینکه واحد علوم و تحقیقات باید در نظام علمی کشور موقعیت و جایگاه خود را یافته و به دانشگاهی متفاوت براساس مزیتهای استراتژیک بدل شود، تصریح کرد: معاونت آموزشی این واحد دانشگاهی برای دسترسی به این موقعیت و جایگاه، از طریق طراحی مدل ارزیابی در جذب و ارتقاء اعضای هیئت علمی، تجهیز، طراحی و راهاندازی آزمایشگاههای درسی، ارزیابی سطح آموزشی و علمی دانشکدهها و تعیین عوامل حیاتی جهت ارتقاء هریک نسبت به سایرین و بازنویسی و بازنگری در مجموعة مقررات آموزشی در اختیار، اقدام میکند.
سلیمانی ادامه داد: واحد علوم و تحقیقات با یافتن این موقعیت علمی آموزشی، باید تصویر نوین خود را در کشور و جهان ارائه کند؛ معاونت آموزشی ماموریت دارد برای دستیابی به این هدف از طریق طراحی و برگزاری رویدادهای مشخص برای شناسایی و معرفی دستاوردهای علمی، مشارکت در انتشارات علمی به زبان ساده، و شناسایی بازارهای هدف آموزش عالی در کشورهای خارجی، گامهای موثری بردارد.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی با بیان اینکه گسترش آموزش عالی در کشور از اهمیتی بسیار بالا برخودار است، افزود: برای این منظور باید پیش نیازهای گسترش تحصیلات تکمیلی و ظرفیتهای متناظر دانشگاه بهویژه در میانرشتهها و علوم و فناوریهای نوین، مورد شناسایی قرار گیرد، همچنین براین اساس، تمرکز مفهومی بر ظرفیت دانشگاه برای گسترش تحصیلات تکمیلی میانرشتهها و علوم و فناوریهای نوین، باز تعریف و نوسازی رشتهها و دورههای تحصیلات تکمیلی مورد هدف قرار دارد.
سلیمانی در رابطه با ارتقاء برای دستیابی به این چشمانداز افزود: بی تردید نقش استادان در پیشرفت دانشگاه و علم و فناوری کشور بیهمتا است، معاونت آموزشی واحد علوم و تحقیقات با تاکید بر تاثیرگذاری استادان برای پیشرفت و توسعه همه جانبه این دانشگاه برنامه ریزیمنظم و منسجمی را در دست اجرا قرار داده است.
به گفته سلیمانی، آسانسازی و پشتیبانی از فرصتهای مطالعاتی درون و بیرون از کشور برای استادان، آسانسازی پذیرش استاد از میان دانشمندان ایرانی بیرون از کشور برای دورههای کوتاه و بلندمدت، جذابسازی گذراندن فرصت مطالعاتی در واحد علوم و تحقیقات برای استادان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان، و آموزش پزشکی و سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقاء استادان واحد علوم و تحقیقات در دست اجراست.
معاون آموزشی واحد علوم و تحقیقات همچنین از بررسی رشتههای بین رشتهای جدید در این واحد خبر داد و افزود: سرفصلهای ۴۵ رشته بین رشتهای جدید در واحد علوم و تحقیقات بررسی شده و جهت اخذ مجوز و طی مراحل تصویب به مراجع ذی صلاح ارسال شده است. امیدواریم در سال ۹۸ با تصویب این سرفصلها شاهد ارتقاء کیفی رشتههای واحد علوم و تحقیقات و به تبع آن پاسخگویی هر چه بیشتر به نیازهای کشور باشیم.
انتهای پیام/