در این بین آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، برای عملکرد شرکت هوآوی در این کشور قوانینی تنظیم کرده است؛ قوانین تنظیم شده توسط او چیز پیچیدهای نیستند. مرکل تنها میخواهد از عدم انتقال اطلاعات شخصی کاربران به دولت چین توسط هوآوی مطمئن شود.
چندی پیش شرکت هوآوی با انتشار بیانیهای ادعاهای ایالات متحده آمریکا را در مورد جاسوسی این شرکت برای دولت چین رد کرده و هیچ شواهدی از جاسوسی آن به طور رسمی اعلام نشده است. البته نباید فراموش کنیم که مدتی قبل اتهام سرقت تجاری این شرکت ثابت شده و شرکت T-Mobile نیز از آن غرامت گرفته است.
استرالیا، نیوزیلند، ژاپن، جمهوری چک و تایوان هم مانند ایالات متحده آمریکا، نروژ و دانمارک در این زمینه همعقیده شدند. آنها فکر میکنند هوآوی از تکنولوژی 5G استفاده سوء خواهد کرد و اطلاعات کاربران را برای دولت چین میفرستد. نروژ، انگلیس و حتی خود آلمان هنوز تصمیم نهایی در مورد عملکرد این شرکت نگرفتهاند.
به هر حال، مرکل، که در حال حاضر در ژاپن حضور دارد و با دانشجویان دانشگاه کیو صحبت میکند، این موضوع را نه تنها در مورد غول سختافزار چینی، بلکه برای همه شرکتهایی که می خواهند در آلمان فعالیت کنند، متذکر شده است. این شرکتها باید حفظ امنیت و حریم خصوصی افراد را در اولیتهای خود قرار دهند.
بیشتر بخوانید: نوت ۱۰ با یک پردازنده ۷ نانومتری عرضه خواهد شد
انتهای پیام/