وی، با بیان اینکه سرانه مصرف آب در استان بوشهر حدود ۲۸۰ لیتر اعلام شده و میانگین کشوری ۱۸۰ لیتر است گفت: بخشی از این سرانه به سبب فرسودگی شبکه آبرسانی هدر میرود که بازسازی و اصلاح شبکه آبرسانی در اولویت برنامهها قرار دارد.
استاندار بوشهر با اشاره به هدررفت و پرت شبکه آبرسانی در شهرهای استان گفت: برخی از شهرها مانند دالکی به سبب فرسودگی شبکه هدررفت آن ۶۵ درصد اعلام کردهاند که برای نوسازی شبکه ۱۱ میلیارد تومان تخصیص یافته است.
گراوند از اجرای طرحهای آبرسانی در روستاها در ایام دهه فجر خبرداد و تصریح کرد: در این ایام ضمن افتتاح چند طرح آبرسانی در روستاها عملیات اجرایی ۱۵ طرح آبرسانی روستایی آغاز شد که بخشی از آنها تا پایان امسال تحویل میشود.
وی، با تاکید بر توجه به ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب در بین مشترکان، ادارات و دستگاههای اجرایی تصریح کرد: عمده منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در خارج از استان قرار دارد که با سختیهای فراوان وارد شبکه آبرسانی شهرها و روستاهای استان میشود که باید فرهنگ مصرف بهینه آب در بین مشترکان، ادارات و دستگاههای اجرایی مورد توجه قرار بگیرد.
استاندار بوشهر باقدردانی از نگاه ویژه وزارت نیرو به حل مشکل آب آشامیدنی استان بوشهر افزود: مجوز ساخت آب شیرینکن به ظرفیت ۱۵۰ هزار متر مکعب در شهرها و روستاهای استان بوشهر صادر شده است که با افتتاح از این پروژهها با همکاری بخش خصوصی و خرید تضمینی، منابع تامین آب استان بوشهر پایدار میشود.
گراوند از اجرای طرح نوسازی شبکه آبرسانی استان خبرداد و بیان کرد: در این زمینه استان معین برای همکاری در اجرای بازسازی شبکه آبرسانی استان بوشهر تعیین شده که انتظار میرود هر چه سریعتر کار بازسازی شبکه آبرسانی انجام شود.
وی، افزود: با بازسازی شبکه آبرسانی ضمن کاهش هدررفت آب، مشکل نوبت بندی در شهرها و روستاها برطرف میشود.
انتهای پیام/م