با آنکه پوست این گیاه سیاه و بنفش تیره است، اما داخل این گیاه روشن است و سرشار از منیزیم، پتاسیم، ویتامین و آهن است، البته گروه خانوادههای ویتامین C نیز در آن بهوفور یافت میشود.
مزایای تربسیاه در طب سنتی بسیار مورد توجه قرار میگیرد. حمایت از سلامت کبد، کاهش چربی خون و بهبود شرایط هضم غذا از فوایدی است که این گیاه با خود همراه دارد.
پزشکان طب سنتی توصیه میکنند برای تمرکز اعصاب و کاهش استرس نیز ترب سیاه مصرف کنید. اینها تنها فواید این گیاه نه چندان زیبا بهحساب نمیآید، بلکه ترب سیاه در افزایش رشد مو و درمان سرفه نیز میتواند مؤثر باشد.
پزشکان میگویند از آنجاکه ویتامین C برای جلوگیری از بیماریهای مزمن در بدن بسیار مفید است تلاش کنید ترب سیاه مصرف کنید، زیرا این ترب سرشار از ویتامین C است و میتواند بهعنوان منبع این ویتامین برای افراد بهحساب بیاید البته افرادی که تصمیم به کاهش وزن دارند مصرف ترب سیاه را در اولویت سبد غذایی خود قرار دهند، زیرا این گیاه چربی ندارد و سرشار از فیبر است و میتوان آن را به راحتی مصرف کرد.
منبع: جام جم
انتهای پیام/