حجت الاسلام ذوالنور با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب باعث فرو ریختن قطب بندی موجود دنیا بود،گفت: استقلال کشور اولین ثمر و دستاورد انقلاب بود.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،حجت الاسلام مجتبی ذوالنور نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی شنبه شب در نشست بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در جمع اهالی مسجد امام حسن مجتبی (ع) پردیسان قم، ضمن تبریک ایام فجر انقلاب اسلامی و تسلیت ایام جانسوز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: انقلاب اسلامی برکات، خیرات و آثار و نتایج فراوانی به دنبال داشته است.
وی با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب باعث فرو ریختن قطب بندی موجود دنیا بود، اضافه کرد: استقلال کشور اولین ثمر و دستاورد انقلاب بود، امروز دوست و دشمن نمیتواند به نظام، ملت، دولت و حکومت ما اتهام بزند که ایران تحت تاثیر قدرتی یا به اراده قطب و ابر قدرتی کاری انجام میدهد بلکه اعتقاد دارند که در هر جایی اتفاقی رخ دهد میگویند کار جمهوری اسلامی است، زیرا جمهوری اسلامی بر منطقه تاثیر میگذارد.
وی با بیان این که دینداری قبل از انقلاب در کشور مایه اذیت و آزار بود، در خصوص تفاوت دوران قبل و بعد از انقلاب ادامه داد: در گذشته مردم اختیاری نداشتند، اما اکنون مردم اختیاراتی دارند که اگر به درستی از آن استفاده نکنند دودی به چشمشان میرود که خودشان درست کرده اند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به سخن رهبر انقلاب که فرمودند: «مسیر ما ۵ مرحله داشته و دارد که وقوع انقلاب اسلامی، استقرار و حاکمیت نظام اسلامی و جمهوری اسلامی و حکومت اسلامی از جمله این مراحل هستند»، افزود: حاکمیت دینی دومین دستاورد انقلاب اسلامی است.
وی برخی از دزدی ها، فساد، رشوه و ضعف در جمهوری اسلامی را طبیعی دانست و گفت: ضعفهای جمهوری اسلامی به واسطه مدیرانی است که با رأی مردم انتخاب شده اند، زیرا مدیران به صورت مادرزادی دزد نبوده اند بلکه شرایط جامعه سبب فساد آنها شده است و تا زمانی که نفس و رفاه پرستی وجود دارد فساد هم به وجود میآید.
ذوالنور افزود: در گذشته قدرت و اختیار مردم تاثیری نداشت، اما امروزه مردم با رأی خود در سرنوشتشان تأثیر میگذارند؛ امروزه مدعی نیستیم که کشور بدون مشکلات و نقص است، اما افتخار و تلاش مسؤولان نظام این است که در مسیر درست به سمت اهداف حرکت کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: مردم دشمن نظام نیستند؛ مردم امروز از کمبودها ناراحتی ندارند بلکه از تبعیضها مینالند و میگویند اگر قانون وجود دارد بنابراین اجرای قانون برای همه واجب است و مسؤولان از مردم جدا نیستند.
ذوالنور با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص تبعیض و فساد در جامعه،تصریح کرد: اگر سران قوا بخواهند به رهبر انقلاب در خصوص عملکرد خود در برخورد با فساد و تبعیض گزارش بدهند، بنده یقین دارم گزارشی که ارائه میدهند چیزی نیست که بتوان به آن افتخار کرد.
وی ادامه داد: معتقدم مجلس در این وانفسای اقتصادی میتوانست از بسیاری اتفاقات جلوگیری کند، اما کوتاهیهایی از طرف هیئت رئیسه مجلس صورت گرفته است.
وی عنوان کرد: نظام به خودی خود تولید کننده فساد نیست بلکه نتیجه عملکرد مردم است، زیرا حاضر نیستیم نهی از منکر داشته باشیم و از خطاها چشم پوشی میکنیم در نتیجه خطاها عادی میشوند؛ و این مثال همان روایتی است که میفرمایند اگر در جامعهای «امر به معروف» ترک شود، دو اثر شوم در پی خواهد داشت، یکی اینکه بَدان و اشرار جامعه بر مردم مسلط شده و زمام امور را به دست خواهند گرفت دیگری اینکه خوبان جامعه نیز هر چه دعا کنند، دعایشان مستجاب نمیشود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح شفافیت رای نمایندگان مجلس و میزان مطالبه گری مردم گفت: با طرح شفافیت رای نمایندگان در مجلس، نماینده باید در راستای رای خود به مردم پاسخگو باشد، زیرا وقتی مردم هیچ اطلاعی از نماینده یا مدیر خود ندارند چگونه میتوانند از او مطالبه گری داشته باشند.
وی با ذکر این مثال که وقتی شیشه ماشین دودی باشد پلیس داخل آن را نمیبیند،بیان کرد: امروز تمام نمایندگان مجلس و بسیاری از مسئولان در ماشینهای دودی هستند که باید برچسب دودی ماشینها را بیرون آورد و در این میان باید به مردم میدان نظارت بدهیم تا زندگی مسئولان در منظر آنها شفاف بشود.
ذوالنور با بیان اینکه وقتی نمایندهای ۱۷ میلیارد تومان هزینه میکند تا روی صندلی مجلس بنشیند در نتیجه هرگز به دنبال کار خیر نیست، ادامه داد: مسئولی که دین دارد، دین او مانع خلاف او میشود و آن شخصی که دنیا دارد باید دنیای او را به خطر بیاندازیم تا با ترس از دنیای خود خطا نکند.
وی با اعتقاد به این که آن چیزی که برای صندلی مدیریتی نوشته شده فقط سود است که متاسفانه هزینهای برای آن تعریف نشده، ابراز کرد: نماینده باید خود را به مردم عرضه کند چه مردم به او رای بدهند یا ندهند، زیرا اگر با پول بخواهد مسئول شود یعنی برای پول آمده و این یک ملاک است بنابراین مردم در موقع رای دادن باید حواس خود را جمع کنند.
نماینده مردم قم در مجلس گفت: اگر مسئولی بداند تا زمانی که روی صندلی مدیریت نشسته از طرف مردم رویت میشود هرگز نمیتواند ریالی به حساب خود افزوده کند و آن گاه اگر نیت او از مسؤولیت و اشغال جایگاهش الهی نباشد از سمت خود کناره گیری میکند و جای آنها را نیروهای مخلصی میگیرند که قربه الی الله برای مردم کار میکنند و همانهایی هستند که شهید بهشتی فرمود: «ما شیفتگان خدمتیم، نه تشنگان قدرت».
وی بیان کرد: اگر دزدیهای که در کشور اتفاق میافتد را جمع آوری کنیم و آنها را به مردم یارانه بدهیم هرگز مردم زندگی سخت نخواهند داشت در نتیجه بیکاری ریشه کن میشود و اگر این هزینه را خرج تولید کنیم کشور از رکود خارج خواهد شد.
ذوالنور با تاکید بر این که انقلاب ما حرکتی در مسیر رسیدن به حکومت جهانی است و راهی که تاکنون آمده ایم نسبت به آن چه که بودیم، دنیا را متحیر کرده ایم،گفت: پیشرفتهای جمهوری اسلامی در هر عرصهای از جمله فنی، مهندسی، پزشکی، داروسازی، خدمات ریلی و جاده ای، نانو، شبیه سازی ژنتیکی و ... محیرالعقول بوده و بیرق نظام همیشه بالا است در نتیجه اگر ضعفی وجود دارد، ضعف و ناکارآمدی نظام نیست بلکه سستی و ضعف مسئولان و کارگزاران است.
انتهای پیام/ح