سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اوج حفاظت گفتار در عملیات والفجر ۸ صورت گرفت

فرمانده گروه ۴۰ مهندسی سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) با بیان اینکه هرجا ضربه خورده‌ایم به سبب رعایت نکردن اصول حفاظت گفتار و وجود نفوذی‌ها بوده است، گفت:: اولین گام در عملیات والفجر ۸ رعایت اصول حفاظتی و به ویژه حفاظت گفتار بود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمد گرامی فرمانده گروه 40 مهندسی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج)  امروز در مراسم گرامیداشت روز حفاظت اطلاعات در ناحیه مقاومت بسیج نجف‌آباد اظهار کرد : در بسیاری از عملیات دفاع مقدس حفاظت گفتار وجود داشت ولی اوج حفاظت گفتار در عملیات والفجر8 صورت گرفت.

وی افزود : اولین گام در عملیات والفجر8 رعایت اصول حفاظتی و به ویژه حفاظت گفتار بود به طوری که تعداد کمی از افراد انتخاب و به منطقه فرستاده می‌شدند تا حفاظت گفتار بیشتر رعایت شود.

فرمانده گروه 40 مهندسی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج)  با بیان اینکه هرجا ضربه خورده‌ایم به سبب رعایت نکردن اصول حفاظت گفتار و وجود نفوذی‌ها بوده است ، افزود : وسعت عملیات والفجر8 از آبادان تا خسروآباد به طول 80 کیلومتر بود و افراد شب‌ها کار می‌کردند و روزها در آبادان به استراحت می‌پرداختند.

گرامی تأکیدکرد: شرایط در عملیات والفجر8 بسیار سخت بود به طوری که باید خودروهای حمل قایق در زمین‌های گل باران خورده دست و پنجه نرم می‌کردند و هردو خودرو با هم حرکت می‌کردند تا اگر خودرویی خاموش شد خودروی دیگری آن را حمل نماید و استارت نزند تا صدایی ایجاد نشود.

وی با اشاره به علل انتخاب مکان عملیات والفجر8 گفت: این منطقه بسیار حساس بوده و مهم‌ترین علت این انتخاب این بود که دست عراق را از دسترسی به دریا قطع می‌کرد و دو اسکله مهم عراق را از بین می‌برد و از نظر اقتصادی ضربه محکمی به عراق می‌زد.

فرمانده گروه 40 مهندسی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج)  همچنین افزود : این مکان باعث ایجاد امنیت برای بندر امام خمینی(ره) می‌شد و فرصت‌های زیادی را برای ما فراهم می‌کرد.

گرامی ادامه داد: پهنای آب 600 متر و عمق آن 15 متر بود و رزمندگان باید در سریع‌ترین زمان خودشان را به آن منطقه می‌رساندند؛ رزمندگانی که در عملیات بودند هر لحظه خودشان را در قضیه کربلا می‌دیدند.

وی گفت : مهندسی نیز در این عملیات نقش ویژه‌ای داشت؛ اوج مهندسی در حین عملیات این بود که قایق‌ها با سریع‌ترین زمان ممکن به آن طرف آب برسند و اوج مهندسی بعد از عملیات نیز این بود که فردا عراق آن منطقه را بمباران می‌کرد بنابراین باید از آن منطقه به وسیله انتقال اداوت جنگی دفاع می‌کرد.

20 بهمن ماه سالروز عملیات افتخار آفرین والفجر8 و روز حفاظت اطلاعات در سپاه است که بزرگداشت این عملیات توسط حفاظت اطلاعات نواحی مقاومت بسیج نجف‌آباد و تیران و کرون برگزار شد.

انتهای پیام/م

نقش مهندسی رزمی در عملیات والفجر8

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.