وی ادامه داد: با انجام تدبیرهای پلیسی وبا بازبینی فیلم های دوربین های مدار بسته در محل سرقت، تصاویری از سارقان به دست آمد که این عکس ها به استان های همجوار نیز ارسال و هویت یکی از آنان دراستان همجوار شناسایی شد.
سرهنگ زارعی اظهار داشت: با مشخص شدن هویت سارق، تیمی از ماموران به مخفیگاه سارقان اعزام و متهم و همدستش را دستگیر کردند و 2 دستگاه خودرو پراید و پژو پارس متعلق به سارقان نیز توقیف شد.
وی بیان کرد: متهمان در بازجویی های فنی و تخصصی به سه فقره سرقت منزل در شهر همدان اعتراف کردند و با وجود اینکه احتمال سرقت توسط این افراد در سایر مناطق کشور می رفت تصاویر آنها در اختیار دیگر استان ها قرار گرفت.
رییس پلیس آگاهی استان از شهروندان خواست هنگام خروج از منزل، درب و پنجره ها را بسته و از تجهیزات بازدارنده و ضد سرقت استفاده کنند.
انتهای پیام/ج