سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک مقام مسئول مطرح کرد:

کیفیت و قیمت از شاخص‌های رقابت پذیری صنایع غذایی

زرگران گفت: در دنیای تجارت دو مقوله کیفیت و قیمت از شاخص‌های رقابت پذیری صنعت به ویژه صنایع غذایی است.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، کاوه زرگران رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تهران گفت: باید دقت داشته باشیم کشور‌هایی که در زمانی به خاطر جنگ داخلی و شرایط بحرانی، محصولات ایرانی را خریداری می‌کردند، کم کم واحد‌های تولیدی خود را راه اندازی خواهند کرد و به این ترتیب، بازار‌های صادراتی صنایع غذایی ایران کاسته خواهد شد.

وی افزود: در دنیای تجارت دو مقوله کیفیت و قیمت از شاخص‌های رقابت پذیری صنعت به ویژه صنایع غذایی است.

وی با تاکید بر اینکه صنایع غذایی ظرفیت زیادی برای گسترش صادرات دارند، افزود: صنایع غذایی ۴۸ درصد صادرات ما به عراق، افغانستان و امارات را شامل می‌شود.

زرگران تصریح کرد: در شرایط کنونی، دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های متعدد، باعث شده است همین صادرات غیرحرفه‌ای نیز محدود شود.

انتهای پیام/

صنایع غذایی ظرفیت زیادی برای گسترش صادرات دارند

برچسب ها: صنعت غذایی ، صادرات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.