در این تحقیقات که بر روی ۲۳۷ خودروی مجهز به این سیستم انجام شده، محققان توانایی هک کردن کد سوئیچها و باز کردن قفل درب و استارت خودرو را داشتهاند، اما این پروسه بسیار پیچیده و نیازمند گذراندن زمان زیادی بوده است. در این بین ۷ خودرو این امکان را به سارق میدهند که با نزدیک شدن به محل قرار گرفتن سوئیچ (مثلا خانه مالک خودرو)، توسط یک دستگاه ساده سیگنال ارسالی از سوئیچ را تقویت کنند. با قرار گرفتن این دستگاه در نزدیکی خودرو، کامپیوتر به اشتباه تصور میکند که سوئیچ در نزدیکی آن قرار گرفته است. بدین ترتیب قفل درب گشوده شده و خودرو استارت میخورد.
از میان این ۷ خودرو، فورد فوکوس، فورد فیستا، نیسان قشقایی و فولکسواگن گلف کاملا در برابر این حقه سارقان ضعف از خود نشان میدهند. اما سه خودروی دیگر تنها قفل دربهایشان گشوده شده، اما استارت نمیخورند. این سه خودرو شامل رنجروور، لندروور دیسکاوری و جگوار I-Pace میشوند. گروه لندروور-جگوار پس از انتشار این خبر اقدام به ارتقاء امنیت خودروهای خود کرده است. آمارها نشان میدهد که از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ بیش از ۱۰۶ هزار خودرو به سرقت رسیدهاند که بالاترین میزان از سال ۲۰۰۹ به شمار میرود.
یکی از مدیران لندروور-جگوار در اینباره گفته که "تکنولوژی جدید ما موجب کاهش قابل توجه میزان سرقت خودروهای تولیدی این گروه شده است. امروزه کمتر از ۰.۳ درصد خودروهای تولیدی لندروور-جگوار مورد سرقت قرار میگیرند."
بیشتر بخوانید: لحظه سرقت سارقان زن از منزل مسکونی +فیلم
انتهای پیام/