سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک نوع املت خوشمزه با روشی متفاوت

در این مطلب دستورالعمل تهیه املت قارچ را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  املت قارچ یکی از غذا‌های خوش طعم آسیایی است که در بسیاری از کشور‌ها به عنوان صبحانه سرو می‌شود. شما هم می‌توانید صبح زمستانی خود را با این املت بی‌نهایت خوش طعم آغاز کنید. پس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۸ عدد
فلفل هندی قرمز کوچک خرد شده: یک عدد
پیازچه کوچک خرد شده: ۶ عدد
روغن بادام زمینی: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ دکمه‌ای خرد شده: ۱۰۰ گرم
سبزی دلخواه برای تزیین: ۸۰ گرم (پیازچه، ریحان، جعفری و..)
املت قارچ؛ صبح زمستانی خود را خوشمزه آغاز کنید!

طرز تهیه :

۱. چهار تخم مرغ را درون یک کاسه بشکنید و نیمی از پیازچه و نیمی از فلفل خرد شده، که دانه‌های آن را دور ریخته اید، را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به هم بزنید.

۲. یک تابه گود را با دمای متوسط گرم کنید. نیمی از روغن را داخل آن بریزید. تابه را تکان دهید تا روغن تمام سطح داخل آن را بپوشاند. حالا مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید. تابه را اندکی به صورت چرخشی، تکان دهید تا مخلوط تخم مرغ، تمام سطح تابه را بپوشاند و اطراف آن یک سانتیمتر بالا بیاید.

۳. نیمی از قارچ را روی مخلوط تخم مرغ بریزد، بگذارید تا برای ۳۰ ثانیه روی حرارت بپزد تا زمانی که سطح زیرین آن خودش را بگیرد و سفت شود. املت را از وسط روی هم تا کنید.

۴. سپس ماهیتابه را خم کنید تا تخم مرغ‌هایی که هنوز پخته نشده و مایع هستند، در گوشه آن جمع شوند و بگذارید تا ۳۰ ثانیه روی حرارت باقی بماند. حالا املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برای ۳۰ ثانیه بپزد و به رنگ طلایی روشن در بیاید.

۵. آن را داخل ظرف دربسته‌ای بگذارید تا گرم بماند. این کار را با تخم مرغ، فلفل، پیاز، روغن و قارچ‌های باقی مانده تکرار کنید.

۶. املت‌ها را از وسط برش بزنید. روی آن‌ها را با سبزی دلخواه تان تزیین کنید و مقداری سُس سویا روی آن‌ها بریزید.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

دستور تهیه املت قارچ

برچسب ها: غذا ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.