بر این اساس، بهای نفت خام برنت (شاخص بینالمللی) با ۹۰ سنت کاهش (معادل ۱ دلار و ۴۶ سنت) به ۶۰ دلار و ۷۴ سنت در هر بشکه رسید. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت (نفت شاخص آمریکا) با ۸۵ سنت کاهش (معادل ۱ دلار و ۵۸ سنت) ۵۲ دلار و ۸۴ سنت در هر بشکه معامله شد.
کارشناسان حوزه اقتصادی اعلام کردند افزایش سطح تولیدات نفتی آمریکا که اواخر سال گذشته میلادی به روزانه ۱۱.۹ میلیون بشکه رسیده بود بر بازار نفت اثر گذاشته است. بر اساس گزارش هفتگی بیکر هیوز که روز جمعه منتشر شد، شرکتهای انرژی آمریکایی هفته گذشته تعداد سکوهای حفاری خود را ۱۰ عدد افزایش داده و تعداد کل آنها را به ۸۶۲ سکو رساندند که این بر بهای طلای سیاه تأثیر گذاشت. افزایش فعالیتهای حفاری آمریکا باعث شده است این کشور در حال حاضر به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل شود.
علاوه بر فعالیتهای حفاری آمریکا، کاهش رشد اقتصادی چین در پی افزایش تنشهای تجاری میان واشنگتن و پکن باعث نزول قیمت طلای سیاه شد. سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) هم از اواخر سال گذشته میلادی سطح تولیدات نفتی خود را کاهش داد تا با اشباع بازار طلای سیاه مقابله کند.
به دنبال افزایش احتمال اینکه بانک مرکزی آمریکا در نشست این هفته خود نرخ بهره را ثابت نگه دارد، بهای طلا امروز (دوشنبه) با ثبات همراه بود. بهای هر اونس طلا بدون تغییر ۱۳۰۱.۸۱ دلار معامله شد.
نشست بانک مرکزی آمریکا قرار است ۲۹ و ۳۰ ژانویه سال جاری میلادی برگزار شود.
انتهای پیام/