وی افزود: ۱۳۱ مورد گزارش گمشدن افراد در مناطق کوهستانی و جنگلی ۱۰ ماه گذشته به سامانه ۱۱۲ جمعیت هلال احمر استان گزارش شده است.
فخاری گفت: در این مدت امداگران جمعیت هلال احمر مازندران موفق به نجات ۳۸۷ نفر در جنگلها و مناطق کوهستانی استان شدند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر مازندران افزود: بیشتر این افراد در مناطق کوهستانی دماوند، علم کوه کلاردشت، کوهها و مناطق جنگلی سوادکوه، نور و چمستان گم شدند.
وی با بیان اینکه دو روز آینده شاهد سامانه بارشی سرد و برفی در مناطق کوهستانی و جنگلی ارتفاعات استان خواهیم بود، گفت: مسافران و گردشگران زمستانی از مسافرتهای غیر ضروری در این مناطق پرهیز کنند.
وی افزود: مسافران در هنگام تردد در مسیرهای کوهستانی و برف گیر به هشدارها و توصیههای هواشناسی و مرکز مدیریت راههای استان توجه کنند و تجهیزات گرمایشی، غذای گرم، آب، زنجیر چرخ و سوخت کافی به همراه داشته باشند.
فخاری گفت: افرادی در هنگام گرفتار شدن در برف و کولاک مناطق کوهستانی و جنگلی استان میتوانند با سامانه ۱۱۲ ندای انداد هلال احمر مازندران تماس بگیرند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر مازندران افزود: تورهای مسافرتی بدون آشنایی به شرایط آب و هوایی و همچنین تجهیزات کوهنوردی در مازندران مبادرت به برپایی تورهای طبیعت گردی و کوهنوردی میکنند.
وی داشتن تجهیزات لازم را برای کوهنوردی و طبیعت گردی در زمستان بسیار مهم دانست، ادامه داد: این تجهیزات شامل باتم (عصای کوهنوردی)، گتر (نوعی لباس کوهنوردی که بین کفش تا شلوار پوشیده میشود)، دستکش، لباس زمستونه، کوله، پوتین و کت پر است.
انتهای پیام/آ