سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان فناوری اطلاعات:

استقبال مردم از اپلیکیشن‌های خدماتی در ایران بیشتر از اپلیکیشن‌های سرگرمی است

امیر ناظمی گفت: در حال حاضر ۲۵۰ هزار اپلیکیشن ایرانی در کشور تولید و به بهره‌برداری رسیده است و مردم بیشتر از اپلیکیشن‌هایی که خدمات مورد نیازشان را تامین می‌کنند، بهره می‌برند..

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،  امیر ناظمی رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در حاشیه پنجمین جشنواره فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف (IT Weekend 5) اظهار کرد: برگزاری چنین رویدادهایی کمک می‌کند استارتاپ ها و کارآفرینان تجربیات خود را از شکست‌ها و پیروزی‌های خود را به اشتراک بگذارند.

ناظمی تصریح کرد: امروز نزدیک به ۲۵۰ هزار اپلیکیشن ایرانی در کشور تولید و به بهره‌برداری رسیده است و به نسبت اپلیکیشن‌های سرگرمی، مردم بیشتر از اپلیکیشن‌هایی که خدمات مورد نیازشان را تامین می‌کنند بهره می‌برند.

وی به اهمیت پذیرش شکست در پروژه اشاره کرد و افزود: شرکت‌ها و استارتاپ‌ها همواره به افتخارات و دستاورد‌های خود توجه می‌کنند در حالی که می‌توان با تمرکز بر شکست‌ها به موفقیت‌های بزرگی نایل شد و با مستند سازی شکست و پذیرش آن می‌توان گام‌های مثبتی در جهت موفقیت برداشت.

ناظمی به فرهنگ سازمانی قبول شکست به عنوان یک لازمه در مدیریت شرکت‌ها و سازمان‌ها تاکید کرد و گفت: هرچند در فرهنگ ما به اشتراک گذاشتن شکست‌ها چندان مرسوم نیست گرچه برای رشد و توسعه هر دو این‌ها مهم است و در واقع اصلی‌ترین کارکرد این نشست‌ها آشنایی با دیدگاه‌های متفاوت در عرصه کسب و کار‌های نوین است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص حمایت دولت در افزایش استارتاپ‌ها گفت: تنها در صورتی که دولت بتواند باعث رشد سریعتر و با دوامتر استارتاپ‌ها شود این حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها مفید خواهد بود و البته نباید این حمایت‌ها به مداخله نزدیک شود.

وی گفت: سازمان فناوری اطلاعات مجموعه‌ای از حمایت‌ها را آماده کرده، اما تمایلی به روی آوردن به سیستم‌های سابق که باعث مداخله در امور کسب و کار‌های نوین می‌شد ندارد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص ارائه داده‌های ملی به کسب و کار‌های نوین، اظهارداشت: یکی از مقوله‌های حمایتی سازمان فناوری اطلاعات ارائه داده‌های ملی به استارتاپ‌ها است چرا که این داده‌ها به شدت می‌تواند منجر به بهبود خدماتی که مردم دریافت می‌کنند شود و ما در سازمان فناوری اطلاعات در حقیقت این نقطه اتصال استارتاپ‌ها با داده‌ها و دستگاه‌های مختلف هستیم، البته این امر از جهاتی با مسائلی همچون رعایت حریم خصوصی افراد مواجه است که با تکمیل زیر ساخت‌های حقوقی این مسائل برطرف می‌شود.

گفتنی است هدف اصلی برگزاری این رویداد، انتقال تجربه بزرگان و ایجاد انگیزه برای تولید کسب‌وکار‌های نوین و خلاقانه در حوزه ITC است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.