وی تاکید کرد: باید از ظرفیتهای قانونی برای جلوگیری از برداشت غیرمجاز از منابع ملی استفاده و تلاش کنیم مصرف مردم به اندازه نیاز باشد.
رئیس کل دادگستری استان خواستارعزم جدی دولت بعنوان نهاد حاکمیتی در توسعه - صیانت و استفاده بهینه از منابع ملی مردم شد و گفت: در این باره دولت نیازمند تدابیر ویژه با استفاده از تاکتیکها و تکنیک هاست تا بتواند با فرهنگ سازی و شیوههای نوین و محتواهایی که امکانپذیر است بهتر و موفق عمل کند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی با اشاره به وجود ۲۲ هزار چاه مجاز و ۲۸ هزار چاه غیر مجاز در استان گفت: در ۱۰ ماهه امسال از اضافه برداشت تعداد ۳۳۸ حلقه چاه با دستور مقام قضایی جلوگیری شده است.
یوسف غفارزاده ادامه داد: تنها در سال ۹۷ نیز یک هزار و ۱۴ حلقه و در مجموع هشت هزار ۴۰۵ حلقه چاه غیر مجاز در استان تا به امروز پر شده است.
وی افزود: طول رودخانهها و مسیلها در استان ۲۲ هزار کیلومتر است که نقاط حادثه خیز آن شناسایی و تاکنون ۴ هزار کیلومتر از این نقاط ساماندهی و بازگشایی شده است.
در این جلسه، مدیر عامل شرکت شرکت توزیع نیروی برق تبریز نیز با تاکید بر لزوم حمایت حقوقی از این شرکت برای حل معضلات و مشکلات شهر در زمینه برق رسانی گفت: در تبریز ۸ هزار پست و نزدیک به ۹ هزار کیلومتر شبکه برق وجود دارد که در بهره برداری از این خطوط باید از سلامت جان مردم نیز صیانت شود.
عادل کاظمی همچنین گفت: در شهر تبریز یک هزار و ۷۰۰ تیر برق سرگردان به علت عقب کشی طرحهای عمرانی وجود دارد که نیاز به ۳۰ میلیارد تومان اعتبار است تا اصلاح و ساماندهی شود.
انتهای پیام/