وی اظهار داشت: متاسفانه برخی از مدیران فکر میکنند، اعتبارات مازاد داریم و میتوانند نقدی آن را دریافت کنند، اما اصلا بدین شکل نیست اگر ابنیهای آسیب دیده باید میزان خسارت آن برآورد شود، تا به ستاد بحران ارسال شود.
وی ادامه داد: لرستان جزو استانهای آسیب دیده از خشکسالی قرار نگرفته بود که با پیگیری جمعی با مدیریت استاندار در نهایت لرستان به لیست استانهای آسیب دیده از خشکسالی اضافه شد.
مراد پور افزود: با پیگیری مداوم میشود به نتیجه رسید و برای سالهای آینده اطلاعات استان در این خصوص به نحوی کامل شود که در آن مسایل و مشکلات در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به هشدار هواشناسی در خصوص میزان بارندگی در روزهای آتی در استان بیان کرد: دستگاههای امدادی باید در آماده باش کامل باشند، در سیلاب افرادی که در بستر رودخانهها هستند، آسیب میبینند.
وی اضافه کرد: باید با هشدار به مردم میزان خسارات سیلاب را کاهش دهیم.
مراد پور گفت: هر خانه که در سیلاب اخیر آسیب دیده در مسیر سیلاب بود و باید پرسید که چرا اجازه داده اند در این مناطق خانه ایجاد کنند.
وی بیان کرد: طبیعت زیرکشت بی ارزش میرود، نمیتوانیم طبیعت را به دلیل یک لقمه نان نابود کنیم دهیاران باید در این خصوص نظارت کافی کنند.
وی عنوان کرد: برخی از ایستگاههای پمپاژ در حریم رودخانه قرار دارند.
وی افزود: در صورت بروز حادثه در اثر سیلاب میتوانیم از استانهای همجوار کمک بگیریم، اما در هر صورت باید در آمادگی کامل باشیم.
مراد پور اضافه کرد: حادثه رانش زمین در الیگودرز نباید تکرار شود.
انتهای پیام/م