بذرپاش با بیان اینکه حرفهایی که امروز میزنیم در گذشته امکان زدنشان وجود نداشت، گفت: در رژیم قبل تنها دو شبکه تلویزیونی بود و اگر کسی میخواست حرف متفاوتی بشنود باید به رادیوهای بیگانه مراجعه میکرد، ولی اکنون حرفهای من و شما را هم میـشنوند.
نماینده سابق مجلس با تاکید بر اینکه ما امروز در بخشهای مختلفی با پیشرفت روبرو هستیم، تصریح کرد: البته ناراحتیهایی هم وجود دارد که یک نمونه آن در بخش خودرو است. خودروسازی ما پیشرفت کرده، ولی نارضایتی هم وجود دارد.
وی با بیان اینکه در چهل سالگی انقلاب باید روش پژوهشی مبتنی بر واقعیت در دستور کار قرار بگیرد، اظهار داشت: باید ببینیم که ویژگیهای چله دوم چه باید باشد و معلوم است که نمیتوانیم مثل چهل سال قبل حکمرانی کنیم.
بذرپاش با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات ما این است که نمیتوانیم پیشرفتهایمان را برای مردم بازگو کنیم، گفت: در این چهل سال هر اتفاقی که میشد بر سر ملتی بیاید، آمد، ولی مردم ما از این آزمونها سربلند بیرون آمدند هرچند الگوی امام و رهبری هنوز کامل شکل نگرفته است.
نماینده سابق مجلس افزود: امروز مجالس ما خیلی باعت افتخار نیستند و این معدل مجالس در افکار عمومی است. هرچند مهم است که ما چه میگوییم، ولی برداشت مردم از حرفهای ما مهمتر است.
بذرپاش گفت: امروز با مجموعهای طرفیم که در سیاستهای اعمالی و اعلامی شان میگویند مسائل کشور آنقدر روی هم ریخته شده اند که قابل حل نیست و باید تصمیم بزرگ بگیریم و یکی از آن تصمیم ها، رابطه آمریکا است.
وی با بیان اینکه برخی از نمایندگان ما آنقدر سرشان شلوغ است که شب از اخبار مطلع میشود دوفوریت فلان طرح تصویب شده است، اظهار داشت: مطالبات منطقهای اجازه نمیدهد که آنها در مباحث عمیق شود. چه زمانی باید این روند را تغییر دهیم؟
بذرباش ضمن اشاره به اینکه دوقطبی انتخابات آینده دوقطبی فیلترینگ است، گفت: امروز یکی از مسائلی که در انقلاب اهمیت داشت، کشاندن مردم به صحنه بود. البته امروز دو قطبی کاذب ایجاد میکنند، مثلاً در سال آینده شما شاهد دو قطبی فیلترینگ خواهید بود همان طور که در انتخابات گذشته هم شاهد دو قطبی دیوار کشیدن و... و. بودهایم. بسیاری در کشور تنها برای رای آوری به دو قطبی پافشاری میکنند. بدون اینکه گزارشی از عملکرد خود ارائه کنند.
وی با بیان اینکه جریانی که دوقطبی سازی را بلدند، در سال آینده و سال بعدش هم از آن استفاده خواهند کرد، گفت: کشور در حوزه سیاست ورزی قهرمان نمیخواهد بلکه مدیریت علمی میخواهد. مردم نسبت به این حوزهها حس کمتری دارند، چون قهرمانهای زیادی دیده اند که قهرمان قهرمانان نشده است و امروز باید با علم و روشهای علمی حرف زند.
انتهای پیام/