وی ادامه داد: از آنجا که عادت به کمتحرکی و اتخاذ شیوههای نادرست حرکت اعم از نشستن، ایستادن، حمل اشیا در سنین پایین شکل میگیرند و در طول سالهای بعدی عمر پایدار میمانند، ضروری است قبل از تثبیت و شکلگیری این عادات، اقدامات لازم جهت پیروی از اصول شیوههای صحیح حرکت انجام شود؛ چراکه تلاشهای بعدی در جهت تغییر عادتهای تثبیتشده بسیار مشکل و چه بسا پر هزینه خواهد بود.
محمدی بیان کرد: بر اساس سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش، افزایش سلامت جسمی و روحی دانشآموزان، یکی از وظایف معاونت تربیت بدنی و سلامت است که باید برای تحقق آن، برنامهریزیهای لازم را انجام دهد.
وی افزود: با توجه به اهمیت آموزش و فرهنگ سازی در زمینه ترویج و تثبیت عادات حرکتی مناسب و همچنین انجام اقدامات لازم، جهت شناسایی به موقع تغییرات نامطلوب قامتی و ارائه حرکات ورزشی و اصلاحی به دانشآموزان، کانونهای حرکات اصلاحی در دو بخش برنامه اصلاح وضعیت بدنی دانشآموزان و کانونهای تندرستی و حرکات اصلاحی فعالیت دارند.
معاون تربیت بدنی و سلامت استان بیان کرد: تمام معلمان تربیت بدنی در واحدهای درسی خود ۲ واحد مربوط به حرکات اصلاحی را گذراندهاند؛ بنابراین به طور تخصصی کجیهای قامت دانشآموزان را تشخیص میدهند و علاوه بر آن، در دورههای اینچنینی هم آموزشهای لازم را میبینند.
انتهای پیام/ز