رهسپار ادامه داد: سندورم پیررابین از بدو تولید میتواند نوزاد را دچار مشکل کند و حتما در دو هفته اول پس از تولد باید جراحی فک صورت گیرد تا زبان به جلو آید و راه تنفس باز شود در غیر این صورت نمیتواند زنده بماند.
رئیس هفدهمین کنگره جراحان دهان، فک و صورت با اشاره به اینکه از هر ده هزار تولد یک نفر مبتلا به این بیماری میشود، گفت: اکثر این بیماران به دلیل اینکه فکشان رشد نکرده شکاف کام نرم هم دارند و این مشکل نوعی نقص کروموزومی است و در دختران شیوع بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه مراکز جامعی سالانه تعداد زیادی از این بیماران را تحت درمان قرار میدهند، گفت: خوشبختانه اکنون در کشور جراحیهای دهان، فک و صورت به خوبی انجام میگیرد و کمبودی در زمینه علم و دانش نداریم البته از نظر تکنولوژیهای وارداتی کمی در مضیغه هستیم.
رهسپار بیان کرد: از جمله بیماریهایی که مرتبط با حوزه دهان، فک و صورت در بزرگسالان است این بوده که استخوان فک تحلیل رفته و بیدندانی بروز یافته است که با پیوند استخوان در ناحیه فکی و سپس ایمپلنت میتوان کمک بزرگی به این بیماران انجام داد و در واقع مشکلترین ایمپلنت زمانی است که استخوان فک تحلیل رفت باشد.
رئیس هفدهمین کنگره جراحان دهان، فک و صورت گفت: با انجام جراحیهای دهان، فک و صورت در کودکان دارای نیاز این جراحی میتواند کمک موثری به آنها کمک و این افراد بتوانند زندگی عادی داشته باشند.
وی گفت: برخی افراد در میانسالی با ناهنجاریهای فکی و رشد بیرویه یا کمبود رشد در ناحیه فک مواجهاند که با جراحی میتوان به بیمار کمک کرد و طرح درمان مناسبی را برای آن صورت داد، بنابراین کمتر رشتهای است که از لحاظ سنی از نوزادی تا سالمندی را تحت پوشش قرار دهد.
رهسپار در ادامه در ارتباط با جراحی ارتوگناتیک گفت: ارتوگناتیک باعث طبیعی شدن رابطه فکین می شود که جابهجایی فک نام دارد و جراحان به کمک ارتودنتیستها اقدام مناسب را برای بیمار انجام میدهند.
این جراح دهان، فک و صورت همچنین درمورد درمان مفصل گیجگاهی - فکی گفت: جراحان دهان، فک و صورت میتوانند درمان مناسبی را انجام دهند که در واقع این بیماری با اعصاب در ارتباط است و افرادی که شغل پراسترس دارند بیشتر به آن مبتلا میشوند.
انتهای پیام/