وی افزود: از چندسال قبل این بحث مورد توجه قرار گرفت که این آموزشها نیاز به کار تکمیلی دارد و لازم است، ولی کافی نیست لذا بحث توجه به مفاهیم با رویکرد کاربردی و عملیاتی مورد اهتمام قرار گرفت که باب این بحث را هم استاد خدام حسینی باز کرد.
رئیس سازمان دارالقرآن سراسر کشور بیان کرد: نتیجه به دست آمده حاکی از استقبال بسیار خوب مردم از این نوع کار بوده است و قاطبه مردم به این مسئله توجه نشان دادهاند که از قرآن چگونه میتوانند در زندگی اجتماعی، خانوادگی و کاری خود بهره ببرند.
قره شیخلو خاطرنشان کرد: این کارها آفتهایی هم دارد، زیرا مربیان و بانیان و مبلغان ابتدا باید خودشان مراقبت در این مسائل داشته باشند، زیرا مردم سبک زندگی مربی و مبلغ را زیر نظر دارند تا ببینند خود فرد چه مقدار به این مسئله پایبند است و آیا کسی که در این وادی قدم بر میدارد خودش زندگی قرآنی دارد.
قره شیخلو عنوان کرد:بیش از ۳۰۰ کارگاه سبک زندگی قرآنی و همچنین شش دوره تربیت مربی در سراسر کشور برگزار شده است.
وی با اشاره به اهمیت فعالیتهای قرآنی افزود: در ابتدای راه هستیم و باید به تولید محتوا و تربیت نیروی متخصص قرآنی بپردازیم.
رئیس سازمان دارالقرآن سراسر کشور تصریح کرد: در دهه پنجم انقلاب دیگر نباید آزمون و خطا داشته باشیم به خصوص اینکه امروز آسیبهای زیادی به ویژه در بحث آسیبهای اجتماعی داریم و اگر قرار است اصلاحی صورت بگیرد در سایه بازگشت به معارف قرآن کریم میسر میشود.
انتهای پیام/ش