این مقام قضائی افزود : میانگین پرونده وارده به هر شعبه شهری سیرجان معادل 495 فقره است که این شهرستان در رتبه بندی استان از نظر پرونده های وارده در رتبه 2 می باشد.
وی گفت : در حال حاضر حوزه قضایی سیرجان دارای مجموعا 28 شعبه که از این تعداد 24شعبه شهری (11شعبه رایی و 13 شعبه صلحی) و 4شعبه روستایی می باشد.
تقی زاده افزود : شوراهای حل اختلاف سیرجان در 9 ماهه سال جاری 12هزار و 275 فقره پرونده را مختومه نموده اند و از لحاظ رتبه بندی استانی در رتبه 2 قرار دارند که در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل معادل 7 درصد بیشتر به پرونده ها رسیدگی نموده اند.
وی در خصوص کیفیت آرای صادره گفت:در 9 ماهه سال جاری شوراهای حل اختلاف سیرجان 9هزار و 438 فقره از پرونده ها را به صورت حکمی رسیدگی نموده اند که تعداد نقض آراء بسیار کم و انگشت شمار بوده است.
شایان ذکر است در پایان این بازدید از سوی معاونت شوراهای حل اختلاف استان پیشنهاد گردید کارگروهی متشکل از رئیس حوزه قضایی و قضات شوراهای حل اختلاف جهت بررسی و رفع مشکلات شوراهای حل اختلاف از قبیل( کاهش موجودی شعب و هم چنین افزایش پرونده های صلح و سازش و رفع نواقص اعلامی از سوی تیم بازرسی در نحوه رسیدگی به پرونده ها و ......)تشکیل و نتایج حاصل از جلسات این کارگروه را به این معاونت ارسال نمائید.
انتهای پیام/س