وی افزود: در مورد سیم کارتهای شخصی نیز با استفاده از روش های فنی هوشمند توانستهایم حدود ۷۰ هزار سیم کارت ارسال کننده پیامک تبلیغاتی انبوه را شناسایی و مسدود کنیم.
رئیس رگولاتوری با تاکید بر اینکه روشهای شناسایی سیم کارتهای ارسال کننده پیامکهای تبلیغاتی را افزایش دادهایم، درباره تشدید برخوردها گفت: از امروز به اپراتورها ابلاغ کردهایم که با دفاتر خدمات ارتباطی همکار با اپراتورها که بدون ضابطه سیم کارت در اختیار افرادی بگذارند که از آن صرفا برای ارسال پیامکهای تیلیغاتی استفاده شود، برخورد و تمامی خدمات این دفاتر قطع خواهد شد.
فلاح جوشقانی تصریح کرد: اگر در این زمینه مشخص شود که اپراتورهای تلفن همراه در همکاری با دفاتر خدمات ارتباطی اغماض کرده اند مطابق با مصوبات کمیسیون و در چارچوب قوانین پروانه با آنها برخورد خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کنار روشهای سلبی، روشهای ایجابی را برای حل مشکل پیامکهای تبلیغاتی در نظر گرفته ایم، عنوان کرد: در تعامل و هماهنگی با شرکتهای بازاریابی دیجیتالی در صدد هستیم روشهایی را برای تبلیغات ارزان قیمت کسب و کارهای کوچک فراهم کنیم تا جایگزین تبلیغات پیامکی شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصریح کرد: مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ارسال پیامک تبلیغاتی بدون اجازه مشترک ممنوع است ولی اپراتورها میتوانند با ارایه روشهای تشویقی نسبت به دریافت اجازه مشترک اقدام کنند.
فلاح جوشقانی اضافه کرد: بر همین اساس در حال مذاکره با اپراتورهای تلفن همراه هستیم تا آنها با در نظر گرفتن روشهای تشویقی این امکان را فراهم کنند، مشترکان در قبال دریافت خدمات تشویقی از سمت اپراتورها، تمایل خود را برای دریافت پیامکهای تبلیغاتی اعلام کنند.
انتهای پیام/