وی ادامه داد: در راستای تعامل فرهنگی با کشورهای حوزه مقاومت، تفاهمنامهای بین جشنواره با آقایان علی ظاهر رئیس موسسه الرسالات لبنان و مراد شاهین رئیس امور سینمایی سوریه امضا شده بود که جشنواره در لبنان با نمایش چهار فیلم سینمایی «سرو زیر آب»، «ماجرای نیمروز»، «امپراطور جهنم» و «تنگه ابوقریب» و تعدادی آثار مستند برگزار شد و برنامه ریزی برای برپایی جشنواره در سوریه برای فروردین ماه ۹۸ صورت گرفته است.
دبیر جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت اضافه کرد: تمایل فیلم سازان سوریه به موضوع مقاومت بسیار حائز اهمیت است. امروز ما در یک جبهه فرهنگی مشترک هستیم که منحصر به لبنان، سوریه و عراق نمیشود. اگر اتفاقات خوبی در بین فیلم سازان دنیا بیفتد، به عنوان واژه بیداری فرهنگی از آن یاد میکنیم که توجه جدی به مضامین مقاومت و جریان ضدصهیونیستی دارد و شاید میخواستند این صداها خاموش بماند که امروز در فضای رسانه در حال رفع شدن است.
دبیر جشنواره مقاومت عنوان داشت: برگزاری «جشنواره فیلم مقاومت» در سوریه در ادامه سلسله هفتههای سینمای مقاومت در این دوره است که در شهر دمشق برگزار میشود و همزمان با برگزاری جشنواره در سوریه جمعی از سینماگران ایرانی نیز، به این کشور سفر میکنند. همچنین، نمایش فیلمهای ایرانی، برپایی جلسات نقد و بررسی و نشستهای پرسش و پاسخ با رسانهها و هنرمندان و سینماگران و مدیران فرهنگی و سینمایی و ... از برنامههای پیشبینی شده در این جشنواره است.
پانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» به همت بنیاد فرهنگی روایت فتح، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با همکاری مراکز و سازمانهای مختلف کشور همزمان با هفته بسیج طی روزهای ۵ تا ۹ آذر در تهران برگزار شد.
انتهای پیام/