وی با بیان اینکه سرشماری پستانداران از اوایل آذر شروع شد و بیش از یک ماه ادامه داشت، گفت : در این مدت گونههای مهمی از جمله آهو، کل و بز، قوچ و میش، خرس قهوهای و ... سرشماری شد.
وی بیشترین گونه سرشماری شده در این مدت را آهوی ایرانی دانست و اضافه کرد: امسال ۹۹۲ راس آهو را در مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان سرشماری کردیم که این تعداد سال گذشته ۹۳۹ راس بود.
رئیس اداره نظارت بر حیات وحش محیط زیست استان کرمانشاه از سرشماری ۳۵۷ راس کل و بز هم در این مدت خبر داد و عنوان کرد: تعداد کل و بزهای سرشماری شده سال گذشته نیز ۲۳۸ راس بود.
به گفته حاصلی، امسال ۱۱۲ راس قوچ و میش و ۱۵ راس نیز خرس قهوهای در مناطق تحت مدیریت محیط زیست کرمانشاه سرشماری شده است.
وی یکی از مهمترین گونههایی که هر سال سرشماری میشود را نیز پلنگ اعلام کرد و ادامه داد: اگرچه سال گذشته دو راس پلنگ را سرشماری کردیم، اما امسال موفق به سرشماری و مشاهده این گونه نشدیم.
رئیس اداره نظارت بر حیات وحش محیط زیست استان کرمانشاه گفت: در سرشماری امسالِ پستانداران شاهد رشد تعداد اکثر پستانداران بودیم که دلیل آن نیز زاد و ولد مناسب آنها بوده است.
حاصلی با اشاره به اینکه این سرشماری فقط در مناطق تحت مدیریت محیط زیست صورت میگیرد، یادآور شد: این مناطق شامل منطقه حفاظت شده بیستون، پناهگاه حیات وحش بیستون، منطقه حفاظت شده بوزین و مرهخیل، منطقه حفاظت شده قلاجه و مناطق شکار و تیراندازی ممنوع قراویز، هشیلان، نواکوه، زلهزرد، امروله و دالاخانی و بدر و پریشان بوده است.
وی تاکید کرد: از نتایج این سرشماری برای داشتن اطلاعات دقیق از جمعیت گونههای پستانداران، بررسی وضعیت تنوع زیستی مناطق، ارتقاء مناطق، صدور پروانههای شکار و در مجموع برنامهریزی برای حیات وحش استفاده میشود .
انتهای پیام/د