وی با بیان اینکه شیرخشک هیچ تاثیری در کاهش کیفیت محصولات لبنی ندارد، اظهار کرد: البته برای تولید محصولات لبنی از شیر خشک به تنهایی استفاده نمیشود، بلکه شیرخشک به عنوان افزودنی مصرف میشود و برای قوام، کیفیت و شکل ظاهری محصول ضروری است.
رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه درباره میزان مصرف شیرخشک د. رتولید محصولات لبنی نیز عنوان کرد: درصد مصرف شیرخشک نسبت به شیر معمولی معمولا به قیمت این دو بستگی دارد و در شراط مختلف متفاوت است. البته به سلیقه بازار و خصوصا برای محصولات صادراتی به سلیقه بازار خارجی هم بستگی دارد.
وی خاطرنشان کرد: آنچه درباره مصرف شیرخشک نگرانیهایی ایجاد کرد، مربوط به ورود یک سری شیرخشکهای چینی بیکیفیت به بازار از سمت عراق آن هم در سالهای ۸۳ و ۸۴ بود که مرغوبیت لازم را نداشت.
رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه با بیان اینکه اکنون چند سال است که این شیرخشکهای نامرغوب چینی دیگر در بازار دیده نمیشود، تاکید کرد: استفاده از شیر خشکهای برند خارجی هیچ مشکلی برای محصولات لبنی ایجاد نمیکند و حتی معتقدم مصرف آن از برخی شیرهای بیکیفیت هم بهتر است.
به گفته افخمی، در کشورهایی که دامپروری توسعه یافته دارند و بیشتر از نیاز روزانه مردم شیر تولید میشود، مابقی این شیر به شیرخشک تبدیل شده تا امکان نگهداری بلندمدتتر آن وجود داشته باشد. این شیرخشکها قابلیت تبدیل شدن مجدد به محصولات لبنی را نیز دارد.
رئیس انجمن صنایع لبنی استان کرمانشاه با بیان اینکه در برخی استانهای کشور نیز که دامپروری آنها گسترش یافته و تولید شیر بیشتر شده واحدهای تولید شیرخشک داریم، گفت: از جمله این استانها میتوان به قزوین، البرز، خراسان، اصفهان و ... اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه مردم نباید به شایعات درباره مصرف شیرخشک در صنایع لبنی و کم شدن کیفیت توجه کنند، عنوان کرد: این شایعات هر از گاهی مطرح میشود و آرامش را از مردم میگیرد.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/