به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مرعشی معاون امنیتی و انتظامی استاندار جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت: جلوگیری از قانون گریزی و برخورد با افراد متخلف و از طرفی حمایت از افرادی که بطور قانونی فعالیت میکنند، از جمله اهداف ما در این کمیسیون است.
مرعشی افزود: باید بخشی از درآمد حاصل از بازارچهها که به خزانه واریز میشود برای تامین زیرساختها و پوشش فیبر نوری استفاده شود.
مرعشی گفت: در بحث بهداشت دام ضرورت دارد جهاد کشاورزی استان با دغدغه مساله نظارت بر بهداشت دام را پیگیری نماید و در صورت نیاز از ظرفیت سایراستانها نیز کمک بگیرد.
مرعشی گفت: قانون گریزی به هیچ عنوان قابل قبول نیست پلاک گذاری و ثبت اطلاعات دامداران در سامانه مربوطه بایستی انجام شود چرا که بهداشت دام ورودی به استان متعلق به عموم جامعه ایران است.
معاون استاندار در بخش دوم سخنانش به بحث سوخت پرداخت و افزود: با توجه به نیاز کشورهای همسایه استان به سوخت هیدروکربن این نیازها باید در اسرع وقت احصاء شود و دستگاههای متولی میزان صادرات هیدروکربن را کنترل و برنامه ریزی کنند.
معاون استاندار گفت: مشکلات اقتصادی کشور و اختلاف نرخ ارز و بعضا تصمیماتی در مرکز کشور موجب شده مشکلاتی به ویژه برای مردم این استان در بحث سوخت به وجود بیاید.
محمدهادی مرعشی افزود: در شرایط کنونی همه دشمنان نظام با چشم طمع به دنبال ایجاد چالشهایی برای کشور هستند که خوشبختانه با تلاش مردم همیشه در صحنه و رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری از این پیچ خطرناک عبور کردیم و اکنون که انقلاب اسلامی به مرحله پختگی و بلوغ خود رسیده است، این مشکلات را نیز پشت سر خواهیم گذاشت.
معاون استاندار افزود: با توجه به اینکه استان ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه گردشگری دارد، لذا باید ساماندهی سوخت تا قبل از فرارسیدن سال جدید و تعطیلات نوروزی انجام شود تا ورود گردشگران و مسافران تحت تاثیر این موضوع با مشکل مواجه نگردد.
محبی دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان نیز در این جلسه گفت: در راستای ساماندهی سوخت در استان تاکنون ۱۶۳ هزار کارت مهاجر شناسایی و ابطال شده است.
محبی گفت: ۸۵ درصد سوخت قاچاق از مرکز کشور و عمدتا از طریق خودروهای حامل سوخت وارد استان میشود و به صورت شبکهای و زنجیرهای به مناطق مرزی انتقال میشود.
وی افزود: به منظور کنترل و نظارت بیشتر و جلوگیری از سوء استفاده قاچاقچیان پلاک کوبی دامهای سنگین استان ضرورت دارد.
گفتنی است ارائه گزارشی پیرامون اقدامات حوزه دام و سوخت از جمله شناسایی دام قاچاق و دام بومی در حومه شهر زاهدان، تجهیز گلوگاههای جاده ای، پیگیری مصوبات جلسات قبل پیرامون آسیبهای شناسایی شده در بازرسی از واحدهای دامداری و دامپروری، هویت دار کردن دامهای سنگین و اجرای طرح کدینگ سوخت از جمله مباحث مهم این جلسه بود.
انتهای پیام/ف