وی با اشاره به جایگاه و اهمیت شهر قم عنوان کرد:بافت شهری، نوع استقرار صنایع، تراکم جمعیتی و تراکم صنایع در شهر قم لازمهاش حفظ یک سری ملاحظات بوده که نگاه ویژهای را میطلبد،و در صورت در نظر نگرفتن این ملاحظات، مسائل و مشکلاتی برای شهر به وجود میآید.
مدیرکل حفاظت محیطزیست قم با اشاره به مشکلات زیستمحیطی شهر قم اشاره کرد: در شهر قم مسائل ویژهای مثل گردوغبارها را داریم که تا چند سال پیش میگفتیم منشأ گردوغبارها کشورهای خارجی هستند، اما در چند سالی است شاهد بروز گردوغبار با منشأ داخلی هستیم.
موسوی مشکینی لازمه حل مشکل گردوغبار را خرد جمعی دانست و گفت: مقوله گردوغبار مقولهای پیچیده بوده و آلودگیهای ناشی از آن مدیریت جامع زیستمحیطی را میطلبد تا بتوان در رفع آن تلاش کرد.
وی بیان کرد: استان قم جزو کلانشهرهایی است که آنچنان با آلودگیهای داخل شهری مواجه نیست، اما دلیل آن نمیشود که مصون از این آلودگی باشیم، در نتیجه باید حتماً راهبرد مناسب و مطلوبی را تعریف کنیم تا راهکارهای مناسبی برای آن بیاندیشیم.
مدیرکل حفاظت محیطزیست قم با اشاره به فعالیتهای اداره کل محیطزیست استان تأکید کرد: دو ایستگاه سنجش آلودگی هوا در سطح استان داریم که میزان آلودگی هوای قم را موردسنجش قرار میدهند، همچنین تراکمهایی از صنایع در استان وجود دارد که باید این صنایع در مکانهای مناسب مسقر شوند تا فضا برای زندگی مطلوب آماده شود.
موسوی مشکینی ادامه داد: بافت فضای شهر اطراف قم باید بازتر شود تا فضا برای زندگی مطلوب فراهم و انجام این مهم هم تدبیری را میطلبد تا برنامه ریزان شهری با برنامهریزی مطلوب بتوانند شهری مطلوب برای مردم فراهم آورند.
وی با تأکید بر اینکه مسئولان برای فائق آمدن بر مشکلات باید تعامل مطلوب و دوسویهای با مردم داشته باشند،یادآورشد: هر روز شاهد افزایش آلودگی برای شهروندانمان هستیم خود این مدیریت ولع برای افزایش آلودگی را زیادتر میکند، باید تلاش براین باشد که بر روی سبک زندگی کارکنیم تا شهر به سمت یک شهر پایدار حرکت کند.
مدیرکل حفاظت محیطزیست قم با تأکید بر انجام کارهای فرهنگی،عملیاتی و اجرایی در سطح استان گفت:با انجام این کارها میتوان در راستای کاهش آلودگی هوا گام برداشت.
انتهای پیام/ح