رئیس سازمان نظام مهندسی کشور افزود: اگر قرار است زایندهرود، زایندهرود شود همت من و شما را میطلبد، ما مهندسان یا راهی را پیدا میکنیم و یا راهی را میسازیم.
وی تاکید کرد: مسؤولیت خطیر ملی مهندسان در این برهه از هر صنف دیگری بیشتر است تا با ساز و کارهای نوین، مشکلات کشور را حل کنند؛ اگر بخواهیم اقتصاد را هم درست کنیم باید از ذهن مهندسان استفاده کرد.
رجبی اذعان داشت: در حوزه طراحی، نظارت و اجرا دستورالعملهای زیادی وجود دارد تا مصرف بهینه انرژی عملیاتی و به منصه ظهور گذاشته شود که این امر بر عهده مهندسان است؛ نباید فعالیت مهندسان و دانشجویان مهندسی به کتاب و جزوه ختم شود.
وی تصریح کرد: در رونق ساخت و ساز، اگر دولت بخواهد وارد عمل شود، مابهالتفاوت نرخ تسهیلات واگذاری یا باید از جیب مردم داد و یا باید مهندسان از قِبل صرفهجویی از مصرف انرژی به منابعی برای تأمین رونق مسکن برسیم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشور ادامه داد: باید تفاهمنامهای منعقد شود تا براساس آن یک پیوست انرژی ساختمان تهیه شود؛ وضعیت بانکها و دولت به گونهای نیست که بتواند رکود مسکن و ساخت و سازها را تحمل کنند.
وی با بیان اینکه باید از طریق صرفهجویی انرژی در ساخت و سازها به ارزش افزوده برسیم، تأکید کرد: یکی از مشکلات ما در مواجهه با چالشها، معضل حکمرانی است؛ چرا در مقابل نابودی ظرفیتهای ملی دچار مماشات هستیم؟
رجبی با تأکید بر حکمرانی صحیح عنوان داشت: مردم باید بدانند که سیاستهای ثابت ماندن نرخ خدمات، «خدمت» محسوب نمیشود؛ هزینه انرژی در کشور ما بسیار پایین است و این امر باعث بسیاری از مشکلات میشود.
انتهای پیام/م