وی ادامه داد: بانکهای خارجی حاضر به معامله با ایران در هر زمینهای، علیالخصوص داروهای و تجهیزات پزشکی نیستند؛ معتقدم که باید جوامع بینالمللی مانند حقوق بشر در کشور آمریکا فشارهای لازم را بیاورند تا برای خرید دارو و تجهیزات پزشکی کانالهای مالی بین بانکهای ایران و دنیا باز شود.
رئیس اداره دندانپزشکی وزارت بهداشت تصریح کرد: اگر به دلیل تحریمها تبادلات بانکی انجام نشود خرید تجهیزات پزشکی با مشکلاتی روبرو میشود و این تجهیزات به سختی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
صادقی بیان کرد: بخشی از مواد دندانپزشکی در داخل کشور تولید میشود و قسمتی دیگر به صورت بستهبندی وارد شده و سپس در داخل بین همکاران دندانپزشک توزیع میشود اما به طور کلی بیشتر تجهیزات مورد نیاز دندانپزشکی وارداتی است و نسبت به کالاهای موجود در بازار و بهخصوص در حوزه پزشکی وابستگی بالا به واردات تجهیزات از خارج از کشور است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه پزشکی اداره کل تجهیزات اقداماتی مناسب را در زمینه تولید وسایل و ملزومات مصرفی مورد نیاز برداشته است، افزود: برای تولید محصولات حوزه دندانپزشکی به طور کامل موفق نبودیم و امیدوارم در آیندهای نزدیک تولید کالاهای دندانپزشکی مقرون به صرفه در کشور انجام شود.
رئیس اداره دندانپزشکی وزارت بهداشت درباره سند درمان در حوزه دندانپزشکی تاکید کرد: نظام جامع ارائه خدمات دندانپزشکی در سند درمان تعریف شده است و در صورت تایید سرپرست وزارت بهداشت به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ میشود.
وی اضافه کرد: سیستم ارجاع برای خدمات دندانپزشکی و سند درمان پیشبینی شده است تا به مردم خدماتی مناسب در حوزه دندانپزشکی و در بخشهای دولتی ارائه شود.
صادقی گفت: عمده خدمات دندانپزشکی در بخش خصوصی انجام میشود و میزان قیمت مواد اولیه تاثیری زیاد در هزینههای دندانپزشکی دارد.
رئیس اداره دندانپزشکی وزارت بهداشت گفت: بسیاری از همکاران علیرغم افزایش قیمت مواد اولیه اما از تعرفه سال گذشته برای ارائه خدمات دندانپزشکی به مردم استفاده میکنند.
انتهای پیام/