اگر تمامی راهها برای کاهش وزن برایتان بینتیجه مانده است، بد نیست نگاهی هم به تأثیر رنگها بیندازید.
غذاها را با ترتیب رنگی بچینید: روی مواد غذایی سالم نشان سبز، مواد غذایی متوسط نشان زرد و روی آنهایی که ارزش غذایی کمی دارند نشان قرمز بزنید. زمانی که این مواد غذایی را در یخچال میچینید مواد غذایی سبز را در دسترس و مواد غذایی قرمز را تا جایی که میشود دور از دسترس سریع قرار دهید. این کار باعث میشود شما کمتر به سراغ مواد غذایی ناسالم بروید. در کافه تریای یک بیمارستان در آمریکا این سیستم اجرا شد. جالب اینجاست بدانید که فروش مواد غذاییِ قرمز نشان مانند نوشیدنیهای گازدار پایین آمد و در عوض مواد غذایی سبز نشان مانند آب و محصولات لبنی کم چرب بیشتر به فروش رفت. شما هم امتحان کنید. حتما شما هم زمانی که در یخچال را باز میکنید و با یک نوشیدنی یا خوراکی با علامت قرمز برخورد میکنید زنگ خطری در ذهنتان روشن میشود و میل کمتری به مصرف آن پیدا میکنید.
تفاوت رنگی اشتها را کنترل میکند: همرنگ بودن ظرف غذای شما و محتویات داخل آن سبب میشود میزان بیشتری از غذا را میل کنید. با توجه به تحقیق انجام شده در دانشگاه کورنل، زمانی که اسپاگتی به همراه سس آلفردو در ظروف سفید سرو میشود، افراد تا ۲۰ درصد اسپاگتی بیشتری میل میکنند. محققان معتقدند که تفاوت رنگی میان غذای شما و ظرف غذا خوریتان باعث میشود تا مغز راحتتر میزان غذا را اندازه گیری کند.
رنگ آبی شما را از پرخوری دور میکند: رنگ آبی سبب میشود کمتر غذا بخورید. به اعتقاد دانشمندان این موضوع به دوران بسیار دور برمی گردد؛ زمانی که بسیاری از موادغذایی سمی در طبیعت به رنگ آبی یافت میشدند. به این ترتیب انسانها به طور ناخودآگاه و غریزی گرایش کمتری به سمت خوردنیهای آبی دارند. سعی کنید آشپزخانه، میز غذا خوری و ظروف غذاخوری خودتان را آبی کنید.
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/