سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاوه‌گویی پمپئو: هدف از تشکیل ائتلاف ورشو واداشتن ایران به تغییر رفتارش است

وزیر خارجه آمریکا در نشستی خبری در دوحه در یاوه‌گویی جدید خود هدف از تشکیل ائتلاف ورشو را تلاش برای تغییر رفتار ایران دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، در نشست مشترک خبری با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، همتای قطری‌اش، در دوحه در چارچوب مواضع خصمانه واشنگتن در قبال کشورمان، هدف از تشکیل ائتلاف ورشو را تغییر رفتار ایران دانست.

او چند روز پس از آنکه از قصد واشنگتن برای برگزاری یک نشست ضدایرانی در پایتخت لهستان در اواخر بهمن‌ماه خبر داد، در یاوه‌گویی جدید خود گفت: «هدف ائتلافی که برای تشکیل آن در ورشو تلاش می‌کنیم، واداشتن ایران به رفتار کردن به صورت شایسته است.»

وزیر امور خارجه آمریکا در بخشی دیگر از اظهاراتش با تاکید بر حمایت واشنگتن از ولیعهد سعودی در ماجرای جنایت علیه روزنامه‌نگار عربستانی در ترکیه و درخواست از محمد بن سلمان، برای مجازات عاملان این قتل گفت: قتل جمال خاشقجی، قابل قبول نیست و برای دستیابی به همه واقعیت در این باره تلاش خواهیم کرد.

پمپئو در ادامه این نشست خبری اعلام کرد: اتحاد بین اعضای شورای همکاری خلیج (فارس) برای تشکیل ائتلاف راهبردی در خاورمیانه ضروری است. 

او همچنین به ماجرای کناره‌گیری­ فرستاده وزارت امور خارجه آمریکا برای حل بحران خلیج فارس اشاره کرد و گفت: استعفای ژنرال آنتونی زینی، تغییری در سیاست آمریکا در برابر بحران خلیج (فارس) ایجاد نخواهد کرد. 

پمپئو درباره گفتگوی خود با مقامات قطری نیز گفت: درباره شراکت امنیتی و دفاعی بین دو کشور گفتگو و توافقنامه‌هایی را برای گسترش حضور در پایگاه نظامی العدید امضا کردیم. ما بر اهمیت وحدت بین اعضای شورای همکاری خلیج (فارس) تاکید کردیم.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نیز در این نشست خبری گفت: شراکت ما با آمریکا پایه‌های محکمی دارد. سه توافقنامه امضا کردیم و درباره همه مسائل مورد توجه دو کشور گفتگو کردیم. ما شرایط شورای همکاری خلیج (فارس)، مسئله فلسطین و نیز اوضاع سوریه و افغانستان را بررسی کردیم.

او افزود: گفتگو‌های راهبردی بین قطر و آمریکا بیانگر روابط تاریخی بین دو کشور است.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا ، قطر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.