تیم تحقیق به این نتیجه رسید که به ازای مصرف هر ۸ گرم فیبر اضافی در رژیم غذایی، ریسک این بیماریها ۵ تا ۲۷ درصد کاهش مییابد.
«اندرو رینولدز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوتاگو نیوزیلند، در این باره میگوید: «فواید سلامت فیبر بواسطه بیش از ۱۰۰ سال تحقیق بر مواد شیمیایی آن، خواص فیزیکی، فیزیولوژی و تاثیرات آن بر متابولیسم به اثبات رسیده است.»
نتایج این مطالعه، حاصل بررسی نتایج ۱۸۵ مطالعه مشاهدهای و ۵۸ مطالعه بالینی انجام شده در طول ۴ دهه گذشته است که شامل بیش از ۴۶۰۰ شرکت کننده بوده است.
تیم تحقیق دریافت اکثر مردم در سراسر جهان روزانه کمتر از ۲۰ گرم فیبر مصرف میکنند. به عنوان مثال یک قرص نان گندم حاوی ۲ گرم فیبر، ۱ فنجان بروکلی پخته حاوی ۵ گرم فیبر، ۱ عدد پرتقال متوسط حاوی ۳ گرم فیبر، و ۱ فنجان لوبیا سیاه پخته شده حاوی ۱۵ گرم فیبر است.
محققان تاکید میکنند مصرف ۲۵ تا ۲۹ گرم فیبر رژیمی در روز برای شروع مناسب است.
منبع:مهر
انتهای پیام/